Ja si myslim ze otazka vykonu pri PT3 sa tyka hlavne starsich PC napr dake starsie 5 rocne procesory pri 512 alebo 1GB ram
ale to co dnes kupis aj dake najlacnejsie zostavy by nemal byt problem
A pri tom zapise na disk si moc nenavyberas jedine ze by si kupil SSD disk bez mechanickych casti ale tie su este dost drahe 64GB okolo 140-160 eur
ale podla mna sa neda konkretne povedat ze aku min zostavu potrebujes lebo je rozdiel ci hras 4 stoly alebo 16 a este aj v akej herni to hras
jedina cesta je imo vyskusat v praxi
7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 2: SOFTVÉR II – T
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 2: SOFTVÉR II – T
roche01 napísal:Ako je to s možnosťou používať http://www.pokerprolabs.com na PS?
Marí sa mi, že SharkScope je zakázaný alebo len obmedzený počas hrania?!?
Je nejaké podobné obmedzenie aj na túto stránku?
SS je tusim zakazany, ale pouzitie nie je kontrolovane a nie je sankcionovane pokial viem. No a sak pomocny laptop popri pokrovom compe nie je zla vec
popoba napísal:ja si čekujem hracov na pkrprolabs pocas hrania bez problemov
Yo len mne sa s tym ovela horsie pracuje, tie filtre su tam nejake horsie, aj ked je mozne ze to je len otazka zvyku. Aha a este sa mi to zda ovela pomalsie ako SS.
svkice666 napísal:7Castle’s spomenul si, ze je mat lepsie vykonejsi pocitac, ake parametre mas ty? A mas namysli vykon procak, ramka, ci narok aj na velkost a rychlost disku.
Moj komp je vysledkom rozsiahlej diskusie mojich kamaratov Zistim a dam vediet.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 2: SOFTVÉR II – T
Ahojte,trocha to tu oprasim:-) mohol by mi niekto prosim popisat ako technickemu antitalentovi ako v PT3 nastavim filtrovanie statov hracov tak ako je pisane v clanku a povedat ci sa to prepina automaticky ked na stole ostane dany pocet hracov? Dakujem
- Divoch
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 25 krát/0 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.