Mám otázku:
Ako to funguje na týchto turnajoch? Môžem kedykoľvek prísť aj odísť? Myslím ako divák, nie hráč. Lebo ak je to tak, že si tam kedykoľvek môže kto chce a kedy chce prísť aj odísť. Tak je dosť slabo zabezpečené.
Ináč viaceré z tých odkazov nejdú, asi ich stiahli z webu, alebo neviem. Video z sbskarom, ale išlo a ak by ich tam bolo viac, tak by ich chytili. Sbskar hádzal po dvoch tipkoch (z toho jeden mal mačetu v ruke) čo sa dalo a oni sa len uhýbali a nič neurobili, po chvíli už áno, keď mali to čo chceli (s odporom určite nerátali). Následne
tipek, ktorý mal mačetu beží preč a vôbec nechráni kolegu, ktorý ma v ruke lup. Sbskar zase dominuje, lebo váhovo naň tipek v červenej bunde a ryfľoch nemá a hneď ako ho chytil, tipek nekladie odpor. Škoda že mu nestiahol kuklu, času bolo dosť, kim mu prišiel na pomoc ten druhy. Keby bolo viac sbskarov, tak sa im to nepodari. Chytili by ich. Ľudí čo točili, alebo telefonovali tam okolo bolo dosť. Oblečenie zlodejov na videu bolo, dvaja čo som videl v rovnakom, tmavom na prepad vhodnom a tretí na videu bol oblečený ako hráč, ryfle a červena bunda. Ten zrejme sondoval terén pred prepadom a dal asi aj signál na začatie akcie. Podla mňa bude aj bez masky na bezpečnostných kamerách, pred prepadom.
Inač trúfalé to bolo, s poriadnou dávkou adrenalínu.