ahojte, uz som pisal v inom blogu, ze dam zostrih z turnaja neskor, ale neda mi tuna ihned reagovat, lebo reportersky skriatok a zle skomentovana ruka ma stava do pozicie poloblbca a gemblera . bolo to tak:
predhistoria : asi 3 hod predtym, ja 850K francuz 400K priemer turnaja 500K
...fr, raise po foldoch na butone 25K ja call s Ts9s. flop Js8s 2, ja bet 36K fr. raise do 80K , ja allin a on CAAAAAALLLLL s T8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bohuzial to vydrzalo a mojich 18 outs boli nanic....zostala vo mne zlost,rozformovali stol.
.... a tak presadili fr. s cca 500K k mojmu druhemu stolu hned po mojej pravej ruke. uz druhe rozdanie prinieslo danu akciu: chalan s cca 450K bet 37K fr. call, ja pozriem a co vidim?? AK - samozrejme so stackom 1,2 mega reraise na 140 K !!! {zatial myslim vsetko OK?}, chalan fold , fr. call. FLOP 9 Jd6d, fr. check, ja vyuzivam ponukanu sancu a davam allin,..................na moje prekvapenie {to aj s AJ by rozumny hrac mal problem dat} fr. cal a ukazuje 9d2d, skoro som skolaboval od zlosti a este stastie ze neboli zapnute mikrofony a po nasemu nerozumeju
. nastastie karta bola spravodliva a gamblera poslala riverovym A do vacnych lovist! TAK to bolo