EPT v Londýne pozná víťaza
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: FPP
zahral som si vcera ten step3 za 82usd, postupil som do step4, uvidime urcite to budem hrat som zvedavy aku to bude mat navratnost
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
steps
ja som svojho casu na to minul vsetky svoje FPP a priebeh bol takyto -
cisla su (postupov/odohranych)
step 1 (13/33)
step 2 (5/21)
step 3 (0/5)
zabralo to hoodne casu a dostat sa takymto sposobom az na step6 chce slusnu davku stastia :)
cisla su (postupov/odohranych)
step 1 (13/33)
step 2 (5/21)
step 3 (0/5)
zabralo to hoodne casu a dostat sa takymto sposobom az na step6 chce slusnu davku stastia :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
stepy
7castle - i step si muzes zahrat za fpp, ja sem stepy posledni dobou hraval tak, ze jsem treba 15-tabloval step1 , pak presel na step2 atd...btw, v praze nas bude doufam co nejvic :) ale jak psal yegon , laka me i to San Jose ;)
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: Re: Re: FPP
prave sa aj mne podarilo na step4, gl
- somNula
- Založený: Máj 2008
OMG Yegon
Katastrofa :-D
To radsje nehraj teda... Step 2 slabota, ale ten Step 3???
Odtial sa uz skoro neda vypadnut, tam 3-5 ostavaju v Stepe 3... ja sa tam vzdy na chvilu zacyklim kym vybehnem do Step 4, to je neprijemny Step (lebo uz 4. zostupuje).
To radsje nehraj teda... Step 2 slabota, ale ten Step 3???
Odtial sa uz skoro neda vypadnut, tam 3-5 ostavaju v Stepe 3... ja sa tam vzdy na chvilu zacyklim kym vybehnem do Step 4, to je neprijemny Step (lebo uz 4. zostupuje).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Inak suhlas mysak/somnula
Ja som to teraz uz tiez tak hral, ale vravim, odporucam hrat od Step 2... tie 1 su teoreticky asi lepsie (za tie iste $$ spravis viac Step 2 ako ked sa kupujes), ale vzhladom na cas sa to neoplati imo.
A ja osobne popri stepoch nehram nic ine, lebo ta payout structure je velmi specificka a ide o vela, takze sa treba sustredit...
A ja osobne popri stepoch nehram nic ine, lebo ta payout structure je velmi specificka a ide o vela, takze sa treba sustredit...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Inak suhlas mysak/somnula
jj step 3 ma nadhernou strukturu, zato step4 *STOP*
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: Re: Inak suhlas mysak/somnula
ano ale step 5 je zase uplne do pohody, tam to je dalsie cyklenie da sa povedat
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: OMG Yegon
aka katastrofa? podla mna celkom fit je to mala vzroka ale cisla v podstate podla predpokladov
step 3 som hral ten specialny na WSOP supersatelit kde prve dve miesta brali listok za 350USD, treti nejake moniez smiesne a ostatni dovi dopo takze tam sa dalo vypadnut celkom v pohode
step 3 som hral ten specialny na WSOP supersatelit kde prve dve miesta brali listok za 350USD, treti nejake moniez smiesne a ostatni dovi dopo takze tam sa dalo vypadnut celkom v pohode
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.