EPT v Londýne pozná víťaza
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
EPT v Londýne pozná víťaza
Diskusia k článku: EPT v Londýne pozná víťaza
Trochu v tieni WSOPE zostal londýnsky turnaj zo série European Poker Tour 5. Počet účastníkov EPT však výrazne prevýšíl počet účastníkov na WSOPE. Oproti minuloročnému turnaju sa totiž turnaja zúčastnilo o 204 hráčov viac, čím sa počet ašpirantov na víťazstvo vyšplhal na číslo 596. V mnohopočetnom poli štartujúcich sa objavilo aj množstvo známych mien, tak zo sveta pokru, ako aj zo sveta športu. Na turnaji ste mohli zazrieť napríklad aj: Gus Hansen, Vanessa Rousso, Alex Kravchenko, Sorel Mizzi, Scott Montgomery, Jeff Lisandro, Jason Mercier, Luca Pagano, Annette Obrestad, Patrik Antonius, Chris Ferguson, Scotty Nguyen, Teddy Sheringham, Isabelle Mercier, Andre Akkari, Dario Alioto, Dave "Devilfish" Ulliott, Chris Moneymaker, Boris Becker, Dario Minieri, David "Chino" Rheem, David Benyamine či Greg Raymer. Žiadny z nich sa však výraznejšie nepresadil. Do Day 3 vchádzal zo...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/zivy-poker/eu ... zna-vitaza
Trochu v tieni WSOPE zostal londýnsky turnaj zo série European Poker Tour 5. Počet účastníkov EPT však výrazne prevýšíl počet účastníkov na WSOPE. Oproti minuloročnému turnaju sa totiž turnaja zúčastnilo o 204 hráčov viac, čím sa počet ašpirantov na víťazstvo vyšplhal na číslo 596. V mnohopočetnom poli štartujúcich sa objavilo aj množstvo známych mien, tak zo sveta pokru, ako aj zo sveta športu. Na turnaji ste mohli zazrieť napríklad aj: Gus Hansen, Vanessa Rousso, Alex Kravchenko, Sorel Mizzi, Scott Montgomery, Jeff Lisandro, Jason Mercier, Luca Pagano, Annette Obrestad, Patrik Antonius, Chris Ferguson, Scotty Nguyen, Teddy Sheringham, Isabelle Mercier, Andre Akkari, Dario Alioto, Dave "Devilfish" Ulliott, Chris Moneymaker, Boris Becker, Dario Minieri, David "Chino" Rheem, David Benyamine či Greg Raymer. Žiadny z nich sa však výraznejšie nepresadil. Do Day 3 vchádzal zo...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/zivy-poker/eu ... zna-vitaza
-
admin - Príspevky: 22443
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: EPT v Londýne pozná víťaza
jsem to videl LIVE - Martin mel mezi poslednimi 4 uz jen 100k (blindy 40k-80k ante 5k) a 3x AI ho vyneslo na chipleadera (2x lucky river) a pak to vyhral
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: December
7castle kedy zacinaju tie stepy do Prahy?
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: December
ludia nebudte trubky kvaldite sa radsej niekam do kostariky - do prahy mozete ist kedykolvek :) tym odpada polovica radosti
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: December
ale zustavaji prachy za cestovne ;-):-P
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: December
Netusim, teraz este bezi budapest, tam som vyletel ako idiot v Stepe 5 :(
Cize zrejme od novembra, ja to planujem hrat tak v polke novembra... najprv musim tych $500 co do toho planujem vrazit aj vyhrat :)
Cize zrejme od novembra, ja to planujem hrat tak v polke novembra... najprv musim tych $500 co do toho planujem vrazit aj vyhrat :)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: December
ved hraj za FPP :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
FPP
Daju sa hrat aj stepy 2 za FPP? Lebo som zistil ze chcem zacinat az od 2, tie 1 su neefektivne, lebo ma to stoji privela casu a je tam najhorsi payout.
Viem ze Step 1 je za 500, cize toto uz bude asi moc drahe... za FPP hram ten Turbo Takedown (5k) a tie 5.4k kvaldy na SM, v oboch mam super bilanciu takze s tym neplanujem prestat.
Viem ze Step 1 je za 500, cize toto uz bude asi moc drahe... za FPP hram ten Turbo Takedown (5k) a tie 5.4k kvaldy na SM, v oboch mam super bilanciu takze s tym neplanujem prestat.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: FPP
daju okolo 1700 bodov stoji step2. Co myslis ze je najlepsie hrat? mne sa par krat vyplatili tie turbo sng, ako kvaldy na tie online finals (kde sa uz hralo o baliky)
rozmyslam aj ja nad tymi steps, ale asi 3x som neuspesne (v minulosti) skoncil mam dojem na tom step 6-7 (neviem ktory bol ten za 2k usd) tak ma to dost odradza
kazdopadne mne sa celkom pacilo za urcity obnos (dajme tomu $500) hrat max step 2 + step 1, nahrabat co najviac tiketov a potom postupne skusat vyssie levels
tak isto step by step, nahrabat max tiket na step 3, neskor na step 4 atd..
kazdopadne pri davke stastia, sa to da efektivne manazovat, lebo staci skoncit min 4-5 a mas aspon nejaky ticket (ci uz na nizsi level, alebo na ten stejny)
rozmyslam aj ja nad tymi steps, ale asi 3x som neuspesne (v minulosti) skoncil mam dojem na tom step 6-7 (neviem ktory bol ten za 2k usd) tak ma to dost odradza
kazdopadne mne sa celkom pacilo za urcity obnos (dajme tomu $500) hrat max step 2 + step 1, nahrabat co najviac tiketov a potom postupne skusat vyssie levels
tak isto step by step, nahrabat max tiket na step 3, neskor na step 4 atd..
kazdopadne pri davke stastia, sa to da efektivne manazovat, lebo staci skoncit min 4-5 a mas aspon nejaky ticket (ci uz na nizsi level, alebo na ten stejny)
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.