DevilMayCry napísal:strasny pohodak ten daniel....jednoznacne najsympatickejsi hrac akeho som kedy videl....skoda ze je out bez neho to bude kurefska nuda na stole...
WTF????
mne pride ze sa sprava ako totalny dement
DevilMayCry napísal:strasny pohodak ten daniel....jednoznacne najsympatickejsi hrac akeho som kedy videl....skoda ze je out bez neho to bude kurefska nuda na stole...
yegon napísal:
WTF????
mne pride ze sa sprava ako totalny dement
pegas1975x napísal:DevilMayCry napísal:strasny pohodak ten daniel....jednoznacne najsympatickejsi hrac akeho som kedy videl....skoda ze je out bez neho to bude kurefska nuda na stole...
FAKT NESKUTOCNY POHODAK:
tommyKE napísal:pohodak? to myslis dufam ironicky. nenavidim hajzlov slowrollerov. musim si to niekde pozriet ci to tak fakt bolo. ak ano, tak mi bude ten pajac v klobuku, ktory mu vobec nepasuje este viac nesympaticky.
tommyKE napísal:pohodak? to myslis dufam ironicky. nenavidim hajzlov slowrollerov. musim si to niekde pozriet ci to tak fakt bolo. ak ano, tak mi bude ten pajac v klobuku, ktory mu vobec nepasuje este viac nesympaticky.
pegas1975x napísal:Podla mna ukazal totalnu nadradenost nad kolegom z teamu. Myslim ze ho takto nemal zhodit pred vsetkymi.
Marty to nehra uplne idealne ale snazi sa. Daniel sa zachoval ako male decko ktoremu zoberies hracku.
DevilMayCry napísal:tommyKE napísal:pohodak? to myslis dufam ironicky. nenavidim hajzlov slowrollerov. musim si to niekde pozriet ci to tak fakt bolo. ak ano, tak mi bude ten pajac v klobuku, ktory mu vobec nepasuje este viac nesympaticky.
neslowrolloval negreanu ale hruby
negreanu je pre mna pohodak aby bolo jasno tommy...negreanu....
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.