Na Eugene Katchalova vzpomínám ze všech zpovídaných PS Pro asi s největší nostalgií. Čekáš až se ti dostaví na předem smluvené místo a na rozdíl od ostatních pro, kteří přijdou, pozdraví, sednou a čekají až začneš, se dostavil Eugene v kraťasech, pohodlném tričku a s úsměvem na rtech. Namísto tichého čekání než nastavím diktafon, se na mě usmál a sám spustil krátký speech, ve kterém mi bez okolků začal sdělovat vše o cvičení, které proběhlo. Svým roztomilým úsměvem a naprostou upřímností mě natolik uvolnil, že se v následujících minutách odehrál ten nejpříjemnější rozhovor, který jsem ze všech čtyř P****Stars Pro měla. A být single, určitě bych si řekla o telefon!
Vzhledem k tomu, že jsem před tímto rozhovorem zpovídala ElkYho ohledně jejich betů, nemohla jsem se nezeptat na tuto oblast ani Eugena. A ten mě nahlodal informací o tom, že se blíží něco pořádně velkého!
Ahoj Eugene, předem moc díky za tvůj čas na tento rozhovor.
Nemáš vůbec zač.
Jak ti vyšel start EPTčka?
Po prvním dni jsem skončil pod průměrem, vlastně celý den jsem se pohyboval kolem average stacku. Na chvilku jsem se dostal nahoru, pak ale přišel coinflip a já spadl pod average. Ale to je v pohodě, mám 38,000 a věřím si.
Stoly jsi měl v pohodě?
Ani ne, stoly byly docela dost těžký. Za...
Celý článok => Eugene Katchalov: Ukážu světu co je poker doopravdy zač!