FBI obvinilo a vyplo tri najväčšie pokrové stránky!
Re: FBI obvinilo a vyplo tri najväčšie pokrové stránky!
lol na starse je 170 000 v piatok vecer co je inak 260 000 az 280 000 tisic toto krachne pani ved aj ked nieco vyhras svoje prachy asi neuvidime....
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
vlade napísal:Ja si myslim ze to nebude take zle s tymi peniazmi. Najhorsie co sa stane bude podla mna to, ze asi uz nebudu hrat v herniach US hraci. Pokutu zaplatia, obvinenych bud zavru alebo si to nejako vykseftuju (predsa len taketo firmy asi budu mat lepsich pravnikov ako stat), FBI domeny odblokuje potom sa bude dat normalne vyberat a vsetko bude po starom
ako sa bude dat vyberat?ked im zhabali ucty v 75 zahranicnych bankach zobut sa priatelu vsetky tie prachy pojdu amikom do ich deraveho rozpoctu tak europanom by tie prachy mali vratit u nas nieje on line poker zakazany ale americkym hracom ich urcite nevratia mali to zakazane a predsa hrali tak o tie peniaze aj pridu.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
"According to @GamblingComp, all the indicted sites, around the world, will be down within 48 hours."
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
no BR som presunul na moneybookers..
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
no do p. .. .akurat ked som mal moju prvu +7BI session a aj br tam..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Damn it, pridem domov, ze si idem dat drunk session a taketo veci sa dozviem . Momentalne sa mi neda cashoutnut zo stars... Dufam ze to je len docasne, lebo ak nie tak ma to bude stat pekny balik
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
kellerman007 napísal:Damn it, pridem domov, ze si idem dat drunk session a taketo veci sa dozviem . Momentalne sa mi neda cashoutnut zo stars... Dufam ze to je len docasne, lebo ak nie tak ma to bude stat pekny balik
Myslím že nielen teba, mňa sa to našťastie netýka ale tak toto je MEGA SICK...Želám pevné nervy páni s Bankrollmi na PS,AP,FT
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
drunk session na tvojich stakes? R U serious? to sa ja neodvazim na NL25
anyway som cely happy ze som stihol cashout a dufam, ze nikto nepride o money ..
anyway som cely happy ze som stihol cashout a dufam, ze nikto nepride o money ..
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.