Filip Polášek. Poznáte toto meno? Určite áno, z tenisového sveta. Bratislavskí hráči, ale toto meno skôr spájajú s pokrom a najväčším, tunajším pokrovým klubom. Ja osobne si Filipa pamätám ešte zo svojich prvých live pokrových pokusov, na freerolloch v Golden Vegas. Bol tým najprísnejším dealerom, bez úsmevu a hlavne tým, ktorý by mi na rivri zabil aj esový poker :) Dnes už Filipa stretávam, aj s jeho neodmysliteľným ruksačikom na chrbte, len ako ďaľšieho zo súperov. Občas ma aj napadlo, čo v tom ruksaku asi stále nosí. V novembri prišla odpoveď: potrebuje ho, aby si z viedenského Montesina odniesol výhru €12,160, za víťazstvo v Everest Poker Open! EPO bol štvordňový turnaj s buy-inom €135 a garanciou €50,000. Celkovo sa ho zúčastnilo 424 hráčov (58 re-buyov), ktorí tak vytvorili prizepool €57,840. Filip dokázal poraziť toto kvalitné pole hráčov, z rôznych susedných krajín a dokráčal si tak po svoje prvé veľké víťazstvo. Ako sa mu na turnaji hralo a kto Filip vlastne je, sa dozviete zo skrátenej verzie nášho nedávneho rozhovoru. PP: Ahoj Filip. Predstav sa prosím tým, ktorí ťa nepoznajú.Filip: Ahoj, mám 24 rokov, som rodený bratislavčan, zatiaľ šťastne slobodný a bezdetný. PP: Ja už o Tebe viem, že si taký typický príklad úspešného pokrového hráča, aj keď ešte len na štarte kariéry. Možeš to prosím, popísať aj našim...
Zobraziť celý článok