Freeroll Liga
Re: Freeroll Liga
Já jsem se poker oceánu registroval už aspon před měsícem a taky mi nejde se registrovat
Registroval jsem se samozrejme pres pokerportal
na titan pokru jsem registrovanej uz tri roky a zaregistrovat se slo????
tadecek
Registroval jsem se samozrejme pres pokerportal
na titan pokru jsem registrovanej uz tri roky a zaregistrovat se slo????
tadecek
- tadecek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pred stiahnutim herne cez link na strankach pokerportal je dolezite vymazat cookies vo vasom prehliadaci
http://www.pokerportal.info/freeroll-liga ... t-turnaje/
http://www.pokerportal.info/freeroll-liga ... t-turnaje/
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naposledy upravil wanzus dňa 29 Jún 2009 14:59, celkovo upravené 1 krát.
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
wanzus napísal:Včera jsem si naistaloval Ocean poker a dneska jsem se chtěl regnout do freerollu a nic... Jen hláška:
A problem has occurred while trying to register for this tournament, please contact the customer support for more details.
No nic,tak jsem tedy kontaktoval support... Nahlásil jsem jim s čím mám problém a oni my odpověděly,že je chyba na mé straně,že jsem nezadal bonus kód... Jenže jakej kód jsem tam mněl zadat když tady nikde nejni žádnej uvedenej??? Předpokládal jsem,že se stačí přihlásit z Vašeho odkazu... Na závěr mi oznámily,že mám kontaktovat inzerenta(pokerportal) a ten jim má oznámit jestli mne můžou přihlásit do turnaje.... Můj nick na Oceanu je: wanzus22
P.S.: doufám,že u ostatních heren nebudou takové problémy.... sem málem zavařil svůj Googel translátor...
Já se opět nemůžu přihlásit do turnaje na Oceanu... Cookies apod. jsem mněl vymazaný,takže mi to ani nepište... Support mi před prvním turnajem odepsal,že mne tam mají přihlásit admini z pokerportálu,což se tehda nezdařilo a teď....
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Ten pokerocean je divnej, nedari se mi stahnout klienta... vyprsi casovy limit.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
LUCAS - v lobby nic neni
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ja tam tiez nic nemam.Kedy bude freeroll v lobby lucas??????
- slavokk
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Jokapo napísal:co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku
..myslím, že trochu slušnosti k ľudom, ktorí snažia pripraviť rôzne akcie od freeroll líg až po série z garantovanými pár tisíc $ by nezaškodilo. Určite robia čo je v ich silách.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:Jokapo napísal:co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku
..myslím, že trochu slušnosti k ľudom, ktorí snažia pripraviť rôzne akcie od freeroll líg až po série z garantovanými pár tisíc $ by nezaškodilo. Určite robia čo je v ich silách.
ok sorac, bol som len trocha nastvany, ospravedlnujem sa
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 11 hostí.