Freeroll Liga

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Freeroll Liga

Odoslaťod tadecek 28 Jún 2009 11:53

Já jsem se poker oceánu registroval už aspon před měsícem a taky mi nejde se registrovat :evil:
Registroval jsem se samozrejme pres pokerportal

na titan pokru jsem registrovanej uz tri roky a zaregistrovat se slo????

tadecek
tadecek

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 28 Jún 2009 17:06

pred stiahnutim herne cez link na strankach pokerportal je dolezite vymazat cookies vo vasom prehliadaci

http://www.pokerportal.info/freeroll-liga ... t-turnaje/
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod wanzus 29 Jún 2009 14:51

:wall:
Naposledy upravil wanzus dňa 29 Jún 2009 14:59, celkovo upravené 1 krát.
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod wanzus 29 Jún 2009 14:59

wanzus napísal:Včera jsem si naistaloval Ocean poker a dneska jsem se chtěl regnout do freerollu a nic... Jen hláška:
A problem has occurred while trying to register for this tournament, please contact the customer support for more details.
No nic,tak jsem tedy kontaktoval support... Nahlásil jsem jim s čím mám problém a oni my odpověděly,že je chyba na mé straně,že jsem nezadal bonus kód... Jenže jakej kód jsem tam mněl zadat když tady nikde nejni žádnej uvedenej??? :x Předpokládal jsem,že se stačí přihlásit z Vašeho odkazu... Na závěr mi oznámily,že mám kontaktovat inzerenta(pokerportal) a ten jim má oznámit jestli mne můžou přihlásit do turnaje.... Můj nick na Oceanu je: wanzus22
P.S.: doufám,že u ostatních heren nebudou takové problémy.... sem málem zavařil svůj Googel translátor... :ROFL:

Já se opět nemůžu přihlásit do turnaje na Oceanu... Cookies apod. jsem mněl vymazaný,takže mi to ani nepište... Support mi před prvním turnajem odepsal,že mne tam mají přihlásit admini z pokerportálu,což se tehda nezdařilo a teď....
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod 0x 29 Jún 2009 16:25

Ten pokerocean je divnej, nedari se mi stahnout klienta... vyprsi casovy limit.
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 05 Júl 2009 08:56

LUCAS - v lobby nic neni :(
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod slavokk 05 Júl 2009 09:58

Ja tam tiez nic nemam.Kedy bude freeroll v lobby lucas??????
slavokk

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Jokapo 05 Júl 2009 10:23

co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku :evil:
Jokapo

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod keso26 05 Júl 2009 10:39

Jokapo napísal:co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku :evil:

..myslím, že trochu slušnosti k ľudom, ktorí snažia pripraviť rôzne akcie od freeroll líg až po série z garantovanými pár tisíc $ by nezaškodilo. Určite robia čo je v ich silách.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Jokapo 05 Júl 2009 10:44

keso26 napísal:
Jokapo napísal:co to kurva je, tak bud je ta liga alebo nie,, malo sa hrat najprv v 7 herniach hra sa v 6 a dnes pozrem do lucasa a ziadny freeroll neni v loby, tak si to kurva dajte do poriadku :evil:

..myslím, že trochu slušnosti k ľudom, ktorí snažia pripraviť rôzne akcie od freeroll líg až po série z garantovanými pár tisíc $ by nezaškodilo. Určite robia čo je v ich silách.

ok sorac, bol som len trocha nastvany, ospravedlnujem sa :angel:
Jokapo

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!