Full Tilt Poker pár hodín po otvorení suverénne dvojkou na t
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Full Tilt Poker pár hodín po otvorení suverénne dvojkou na t
Podľa mňa môže .. ale pre istotu uveď tie isté údaje aj do Poznámky ako text napr. : payment reference - xxxxxxx (tvoje meno)
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
vlade napísal:winyxo napísal:zdravím, ako sa tam dá hrať o real money ? stále tam mám len hry o hracie žetóny a nikde nevidím možnosť prepnúť na real money, prípadne na vloženie peňazí atd...
Problem este moze byt ze mas hernu stiahnutu cez fulltiltpoker.net, to si o realne peniaze nezahras, musis si hernu stiahnut z fulltiltpoker.com
problém bol vo verzie z .net
vďaka
- winyxo
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 13 krát/5 krát
Ahojte, mám pár otázok na full tilt- mal by som ostať v tej herni, alebo prejsť na P****Stars? vidím, že tam je možnosť presunúť peniaze, budem platiť nejaké poplatky? keď tak mám tam cca $60
-ďalšia otázka je, že či sa nejako nedá vypnúť to, že ked zruším lobby nejakého turnaja tak mi automaticky vyhodí hlavné lobby a to ma vkuse štve
-posledná, či tam sú aj nejaké turnaje (na inej herni sa to volalo freezout) lebo všetky sú rebuy a addon a blázni si tam kupujú strašne veľa žetónov, ja by som si chcel zahrať nejaký bez rebuy, že máš iba jednu šancu a je to trochu pomalšie (ale nie sitngo) popr. ako sa takéto turnaje v lobby označujú, ďakujem
-ďalšia otázka je, že či sa nejako nedá vypnúť to, že ked zruším lobby nejakého turnaja tak mi automaticky vyhodí hlavné lobby a to ma vkuse štve
-posledná, či tam sú aj nejaké turnaje (na inej herni sa to volalo freezout) lebo všetky sú rebuy a addon a blázni si tam kupujú strašne veľa žetónov, ja by som si chcel zahrať nejaký bez rebuy, že máš iba jednu šancu a je to trochu pomalšie (ale nie sitngo) popr. ako sa takéto turnaje v lobby označujú, ďakujem
- pakman
- Založený: Nov 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
1.poplatky neplatis
2.chod do options, lobby settings a odskrtni bring lobby to front
3. urcite by tam mali byt pouzi filter a advanced filter
2.chod do options, lobby settings a odskrtni bring lobby to front
3. urcite by tam mali byt pouzi filter a advanced filter
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
AlfaZz napísal:Podľa mňa môže .. ale pre istotu uveď tie isté údaje aj do Poznámky ako text napr. : payment reference - xxxxxxx (tvoje meno)
Do variabilného symbolu sa to nezmestilo dal som to do správy pre príjmateľa, stačilo to. Vďaka
Peniaze som mal ešte v ten deň na FTP, ale nasrali ma, že z 10€ mi prišlo len 9,85€
btw: stále sa mi nedá vybrať cez local bank transfer, musím zas písať na support
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
pakman napísal:Ahojte, mám pár otázok na full tilt- mal by som ostať v tej herni, alebo prejsť na P****Stars? vidím, že tam je možnosť presunúť peniaze, budem platiť nejaké poplatky? keď tak mám tam cca $60
ten transfer na ps a pairing funguje len pre krajiny ktore nemozu hrat na fulltilte a je to len na to aby si si mohol preniest peniaze na PS. Cize nam to nefunguje.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Ja som pred 2 dňami urobil transfer z FTP to PS a išlo mi to normálne v pohode po sparovani účtov peniaze na PS som mal hneď
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Trasnfer medzi FTP a PS ako aj pairing funguje normalne.
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.