Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym i

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym i

Odoslaťod tomm 25 Aug 2011 10:05

Herotaro napísal:...

Herotaro napísal:zdravim, hladam niekoho kto by bol taky dobry a pomohol mi z vyberom dolarov z dvoch herni (P****Stars,FTP) . jedna sa o mensie ciastky cca 40,50 dolarov .. nakolko sa endaju vybrat hladam niekoho kto by mi peniaze previedol na ucet a ja by som ich poslal transferom priamo v herni na hraca co by mohla byt vyhoda pre hracov ktory len skusaju freerolly a nechcu vkladat nejaku malu ciastku aby si nevycerpali bonus a pod.

najde sa tu nejaka dobra dusa ? :) najlepsie niekto ktto je tu znami aby ma niekto neodzubal :crazy:

dik :gl:

Magujiro napísal:zdravim, hladam niekoho kto by bol taky dobry a pomohol mi z vyberom dolarov z herni P****Stars. jedna sa o mensiu ciastku cca 50 dolarov .. nakolko sa nedaju vybrat hladam niekoho kto by mi peniaze previedol na ucet a ja by som ich poslal transferom priamo v herni na hraca co by mohla byt vyhoda pre hracov ktory len skusaju freerolly a nechcu vkladat nejaku malu ciastku aby si nevycerpali bonus a pod.

najde sa tu nejaka dobra dusa ? :) najlepsie niekto kto je tu znami aby ma niekto neodzubal :crazy:

dik :gl: piste na email.....dusan.machava@zoznam.sk
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod popoBA 25 Aug 2011 10:13

very nice :bad:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Aug 2011 10:17

Mozno to chalan po nom iba skopiroval, lebo si myslel, ze to moze byt dobry vzor :unknown: ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 25 Aug 2011 10:38

ramzey lol jasne a fruniho ked pustili z basy konecne drukos vynos zacne vyplacat tie 40% vynosy..peniaze tam nielenze cely cas boli(zmrazene kvoli sudom),ale boli dokonca investovane tak aby davali slubovany vynos,lepsi ako ti da hocikto iny..:)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod tomiG 25 Aug 2011 16:06

tucniak napísal:ramzey lol jasne a fruniho ked pustili z basy konecne drukos vynos zacne vyplacat tie 40% vynosy..peniaze tam nielenze cely cas boli(zmrazene kvoli sudom),ale boli dokonca investovane tak aby davali slubovany vynos,lepsi ako ti da hocikto iny..:)

a Fruni sedel za to ze Mojzis rozkradol drukos?To som nevedel stale sa dozviem zarucene a kvalitne imfo :D :crazy:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!