Herotaro napísal:...
Herotaro napísal:zdravim, hladam niekoho kto by bol taky dobry a pomohol mi z vyberom dolarov z dvoch herni (P****Stars,FTP) . jedna sa o mensie ciastky cca 40,50 dolarov .. nakolko sa endaju vybrat hladam niekoho kto by mi peniaze previedol na ucet a ja by som ich poslal transferom priamo v herni na hraca co by mohla byt vyhoda pre hracov ktory len skusaju freerolly a nechcu vkladat nejaku malu ciastku aby si nevycerpali bonus a pod.
najde sa tu nejaka dobra dusa ? najlepsie niekto ktto je tu znami aby ma niekto neodzubal
dik
Magujiro napísal:zdravim, hladam niekoho kto by bol taky dobry a pomohol mi z vyberom dolarov z herni P****Stars. jedna sa o mensiu ciastku cca 50 dolarov .. nakolko sa nedaju vybrat hladam niekoho kto by mi peniaze previedol na ucet a ja by som ich poslal transferom priamo v herni na hraca co by mohla byt vyhoda pre hracov ktory len skusaju freerolly a nechcu vkladat nejaku malu ciastku aby si nevycerpali bonus a pod.
najde sa tu nejaka dobra dusa ? najlepsie niekto kto je tu znami aby ma niekto neodzubal
dik piste na email.....dusan.machava@zoznam.sk