Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym i

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym i

Odoslaťod admin 23 Aug 2011 21:36

Diskusia k článku: Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym investorom

"Black Friday" si najviac odniesol Full Tilt Poker, teda konkrétne jeho hráči. Predstavitelia herne neskôr uzavreli exkluzivnu dohodu s Európskym investorom, čím sa zaručili, že budú rokovať iba s ním. Následne sa vynárali správy, ako je už len "milimeter" pred podpisom zmluvy. Po vydaní najnovšej tlačovej správy to však ale neplatí....

Počas celého obdobia sa hráči tešili, že každú chvíľku uvidia svoje peniaze. No ako sme tu neraz naznačili, také správy sa síce dobre počúvajú, avšak realita môže byť niekde úplne inde. Minulý týždeň sa k situácii vyjadril na TwoPlusTwo fóre Harry Demetriou (10x ITM na WSOP, 2x final table na WPT). Podľa jeho vraj overených informácií Full Tilt Poker dosiahol dohodu s potencionálnymi investormi a americkou vládou. Podobné "zaručené infošky" sa na nás rojili už v takom množste, že sme to mali namiesto Večerníčka na dobrú noc a aj čítanie o nich sme asi začali brať s nadhľadom.

Materská spoločnosť Full Tilt Pokru Pocket Kings Ltd. konečne prišla s niečím novým, neotrepaným. Vydala tlačovú správu v ktorej sa píše "Pocket Kings Ltd. uzavrel obdobie exkluzívneho rokovania s potencionálnym investorom. Naďalej plánujeme pokračovať v rokovaniach so spomínaným investorom, ale začali sme rokovania aj s inými investormi, aby sa dokončil predaj, resp. partnerstvo investora so značkou Full Tilt Poker."

Vrchní...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Full Tilt Poker ukončil exkluzívnu dohodu s potencionálnym i

Odoslaťod SpongeBob 24 Aug 2011 05:54

Full Tilt Poker sa bude snažiť lepšie komunikovať so svojimi zákazníkmi. Našou prioritou číslo 1 zostáva, vrátiť peniaze všetkým našim zákazníkom po celom svete. Tak prečo nevráti ?lebo žiadne nemá.toto je už len naťahovanie času ,aby časom to išlo celé do zabudnutia.a hĺadanie investora :bad: ,ktorý idiot by to kúpil ilegálny offshore podnik ešte ktomu vyrabovaný-žiaden.
Naposledy upravil SpongeBob dňa 24 Aug 2011 11:13, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Herotaro 24 Aug 2011 11:09

cena rozhoduje vzdy, myslim si ze ak bude vyhodna tak preco nie... treba si uvedomit ze to bola druha najvacsia herna na svete a mala nejake meno a kazdy ju poznal.. je rodiel kupit FTP za napriklad 5 mil. dolarov alebo zalozit novu hernu za 5 mil. dolarov , ale nikdy novu hernu nerozbehnes tak ako FTP . a verim tomu ze keby to spustili a verejjne sa ospravedlnili hracom za komplikacie a odstavenie serveru na tie dva mesiace a slubili by ze sa to nebude opakovat ze je uz vsetko v poriadku, tak by tam trufam si povedat minimalne polovica hracov ostala hrat..FTP ma jedinecny soft koli ktoremu tam vela hracov hralo + dobry vyber turnajov .. ja verim ze sa to vyriesi a este si zahrame, uz len koli mojim 260 dolarom ktore tam mam :good: .
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod ramzey 24 Aug 2011 11:52

Herotaro napísal:cena rozhoduje vzdy, myslim si ze ak bude vyhodna tak preco nie... treba si uvedomit ze to bola druha najvacsia herna na svete a mala nejake meno a kazdy ju poznal.. je rodiel kupit FTP za napriklad 5 mil. dolarov alebo zalozit novu hernu za 5 mil. dolarov , ale nikdy novu hernu nerozbehnes tak ako FTP . a verim tomu ze keby to spustili a verejjne sa ospravedlnili hracom za komplikacie a odstavenie serveru na tie dva mesiace a slubili by ze sa to nebude opakovat ze je uz vsetko v poriadku, tak by tam trufam si povedat minimalne polovica hracov ostala hrat..FTP ma jedinecny soft koli ktoremu tam vela hracov hralo + dobry vyber turnajov .. ja verim ze sa to vyriesi a este si zahrame, uz len koli mojim 260 dolarom ktore tam mam :good: .

A vidis aj rozdiel medzi zalozenim si novej herne za 5milionov a kupenim FTP za 5 milionov?
FTP ma niekolko stovak milionove dlhy voci hracom, zamestnancom.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod popoBA 24 Aug 2011 12:08

ak by tam aj nejaki dusevne nevyspelejsi ludia naozaj po tom vsetkom ostali tak by aj tak obidvaja rychlo pochopili ze HU sa neda hrat donekonecna
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Teo.sk 24 Aug 2011 14:29

keby sa mergli pod ongame alebo B**n alebo nieco podobne (ako sa uz medzi zarucenymi infoskami sepkalo) tak myslim ze by ostalo dost vela hracov.
Obrázok používateľa
Teo.sk

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 10 krát/2 krát

Odoslaťod Herotaro 25 Aug 2011 01:36

ramzey napísal:
Herotaro napísal:cena rozhoduje vzdy, myslim si ze ak bude vyhodna tak preco nie... treba si uvedomit ze to bola druha najvacsia herna na svete a mala nejake meno a kazdy ju poznal.. je rodiel kupit FTP za napriklad 5 mil. dolarov alebo zalozit novu hernu za 5 mil. dolarov , ale nikdy novu hernu nerozbehnes tak ako FTP . a verim tomu ze keby to spustili a verejjne sa ospravedlnili hracom za komplikacie a odstavenie serveru na tie dva mesiace a slubili by ze sa to nebude opakovat ze je uz vsetko v poriadku, tak by tam trufam si povedat minimalne polovica hracov ostala hrat..FTP ma jedinecny soft koli ktoremu tam vela hracov hralo + dobry vyber turnajov .. ja verim ze sa to vyriesi a este si zahrame, uz len koli mojim 260 dolarom ktore tam mam :good: .

A vidis aj rozdiel medzi zalozenim si novej herne za 5milionov a kupenim FTP za 5 milionov?
FTP ma niekolko stovak milionove dlhy voci hracom, zamestnancom.

a ty pochop ze tie peniaze ktore herna hracom dlzi su zmrazene..tie peniaze sa nevyparili ani ich nikto neukradol.. hracom ich dlzi preto lebo FTP zobrali licenciu a nemozu teraz nic robit,logicky ani vyplacat hracom peniaze, keby sa to nebolo stalo tak sa tam hra dodnes. tak nebudte ako z inej galaxie ..
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod ramzey 25 Aug 2011 01:56

Herotaro napísal:a ty pochop ze tie peniaze ktore herna hracom dlzi su zmrazene..tie peniaze sa nevyparili ani ich nikto neukradol.. hracom ich dlzi preto lebo FTP zobrali licenciu a nemozu teraz nic robit,logicky ani vyplacat hracom peniaze, keby sa to nebolo stalo tak sa tam hra dodnes. tak nebudte ako z inej galaxie ..

:ROFL: is this a joke? :lol2:
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod popoBA 25 Aug 2011 03:22

pockaj pockaj herotaro teraz seriozne.ty naozaj zijes v predstave ze peniaze hracov su stale na FTP a ze keby im zajtra vratili licenc tak budu vyplatene naspat? omg v inej galaxii tu asi zije niekto iny. verejne ospravedlnenie odomna tebe aj ostatnym dufajucim rojkom je samozrejmost ak to bude inak no nemyslim ze by som sa toho musel ejak vyraznejsie obavat
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Aug 2011 09:33

Fu, tak teraz mi odlahlo...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!