Jeden z najrešpektovanejších high stakes hráčov na svete, Ike Haxton, ide v šľapajách svojho bývalého kolegu z tímu P****Stars Alex “Kanu7” Millara, ktorý ukončil pred dvomi týždňami niekoľkoročnú spoluprácu s jednotkou na trhu online pokru kvôli nedávnym zmenám v herni P****Stars, ktoré pobúrili pokrovú komunitu.
Ike Haxton dnes oznámil, že rezignoval na post člena tímu P****Stars Pro a rozhodol sa, že už naďalej nebude hájiť farby herne P****Stars, ktorú začal reprezentovať od roku 2012. Podobne ako v prípade Alex “Kanu7” Millara z Veľkej Británie, Haxtonovi bolo ponúknuté predĺženie zmluvy za rovnakých podmienok ako v predošlých rokoch, ktoré však americký pokrový profesionál odmietol.
„Boli chvíle, keď sme mali s P****Stars rozdielny pohľad na určité veci. Vehementne som oponoval a protestoval proti niektorým zmenám, ktoré boli implementované. Každopádne, vždy som rešpektoval rozhodnutia, ktoré spravila herňa a naďalej som podporoval jej značku. Tentoraz je to však iné. V minulosti, keď som nesúhlasil s rozhodnutím P****Stars, jednalo sa o praktické záležitosti. Tento...
Celý článok => Ike Haxton rezignoval ako P****Stars Pro!