José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating

Odoslaťod tomiG 10 Aug 2011 20:19

fekalm napísal:80% casu co hram poker podvadzam...
traged,isildur1,tomig = som preto zly clovek?:((

pocuj fekal mozem ta o nieco velmi poprosit mokial mas neaky osobny problem napis mi do ss diky
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod janobendik 10 Aug 2011 21:22

ked som tuna pisal asi pred 2 rokmi , ze podvody na nete su beznou praxou, ze osobne poznam viacerych hracov co hraju na "jednu labku", ze najvacsie stoly na FT je len cast reklami, ze tzv kontrola online herni je blbost ako brno ..... tak sa mi tu tzv experti na vsetko a hlavne na online smiali, urazali .... kde ste teraz ???!!!!uz ste si uvedomili svoju primitivitu?
Priemerny vek tuna prispievajucich je velmi nizky, takze pripisme vasu blbost mladickej nerozvaznosti a neskusenosti :gl:
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod sry4that 10 Aug 2011 21:27

tak už sa aj vlk konečne najedol :D
i love PP.sk :ROFL:
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod tomiG 10 Aug 2011 21:53

janobendik napísal:ked som tuna pisal asi pred 2 rokmi , ze podvody na nete su beznou praxou, ze osobne poznam viacerych hracov co hraju na "jednu labku", ze najvacsie stoly na FT je len cast reklami, ze tzv kontrola online herni je blbost ako brno ..... tak sa mi tu tzv experti na vsetko a hlavne na online smiali, urazali .... kde ste teraz ???!!!!uz ste si uvedomili svoju primitivitu?
Priemerny vek tuna prispievajucich je velmi nizky, takze pripisme vasu blbost mladickej nerozvaznosti a neskusenosti :gl:

co to znamena ked niekto hra na jednu labku?ako seriozna otazka
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod DevilMayCry 10 Aug 2011 21:54

sry4that napísal:
& i'm HUGE Meliško fan :lol2:

btw. ale to, že som tam mal zlú predložku si nevšimne :D

melisko je king.... Daj mi cibulu, cibulu mi daj!
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 10 Aug 2011 21:58

janobendik napísal:ked som tuna pisal asi pred 2 rokmi , ze podvody na nete su beznou praxou, ze osobne poznam viacerych hracov co hraju na "jednu labku", ze najvacsie stoly na FT je len cast reklami, ze tzv kontrola online herni je blbost ako brno ..... tak sa mi tu tzv experti na vsetko a hlavne na online smiali, urazali .... kde ste teraz ???!!!!uz ste si uvedomili svoju primitivitu?

jano toto je "len" dalsi pripad. I ked sa to trochu mnozi co sa tyka podvodov aj tak je asi este skoro na nejake zavery. A nie je to nieco v style ze o*ebava herna ale toto sposobil ludsky faktor aka chamtivost :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ramzey 10 Aug 2011 22:10

Tieto temy su voda na mlyn pre niektorych jedincov ako vidim :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Adam_OxO_G 10 Aug 2011 23:26

Jasne ze sa deju online podvody,ved v systeme je neskutocne vela dier,prva vec ze sa nehra o realne existujuce peniaze ktore su dotovane z inych veci aby mohli byt vyplatene,to vieme ale vsetci,to znamena ze ludia co vedia ako oklamat system to urobia velmi rychlo a efektivne.Potom su tu aj dalsie pripady co z toho chcu vytazit miliony a chytia ich,ale to je vsetko o ludskej hamiznosti.Zaver je taky ze cheatovat sa bude online vsade a vzdy a nikto to proste nedokaze zastavit,lebo to ma neskutocne kvantum moznosti a neni to realne.
Adam_OxO_G

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 6 krát/11 krát

Odoslaťod popoBA 11 Aug 2011 02:32

nikto tu nikdy netvrdil ze sa v online pokri nepodvadza my vsetci sme sa len smiali na tvojich paranoidnych bludoch o tom ako herne vytvaraju nejake podla teba "krasne hry" a na tvojom papieriku kde na vzorke 25 ruk dokazes vydedukovat ze tvoje esa prehraju 24x proti sestkam vinou zmanipulovaneho softveru a hlavne na MTT kde moze byt celej herni uplne u prdele ci to vyhra jožo alebo jano takze prosim ta neprispievaj ked sa zas nechces len strapnit zbytocne

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod lacored 11 Aug 2011 03:42

Jano, nikdy som sa do diskusie resp. hadok s tebou nezapojil, ale vsetky som ich precital... A naozaj nechapem preco mas za potreby urazat ludi?? pokial si dobre pamatam, tak teba nikto nenazval ani primitivom, ani blbcom, a myslim si ze mas dost rokov na to, aby si sa spraval ako dospely chlap a neurazal tu mladych/mladsich chalanov, ktori mozu byt sice horkorvni, ale snazia sa na tomto fore diskutovat, pomahat, ucit sa a to vsetko v ramci slusnosti.. Myslim ze si dost stary, aj rozumny na to, aby si to dokazal aj ty....

:gl:

Za tento príspevok od lacored poďakovali - 4:
ramzey, sudden, vlade, Zeltzn
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!