Poker, doplnený o „dámsky element“, je pre mnohých mužov stále ešte „tabu“. V tejto časti, by som sa rád venoval tomu, prečo to tak je. Predstavíme si krásky zo série WPT a v záverečnom „interview“ vyspovedám jednu „nadšenkyňu“ tejto krásnej hry.
„Miss Pokrových stolov 2011“ sa stáva Liv Boeree. Vyhráva s neuveriteľným počtom troch hlasov a iba o dva hlasy poráža svoju najväčšiu konkurentku Vanessu Rousso. Bolo to tesné, ale ja verím, že zaslúžené. „smiech“ Prečo nevedia muži zniesť prítomnosť žien pri pokrovom stole?! Sám tomu moc nerozumiem, ale je to fakt. Známa česká pokrová hráčka, víťazka Ladies Eventu ČPF z roku 2010, Lenka Vlková sa pre známy český server tiež vyjadrila k tejto téme. „Keď som začínala s pokrom, hráči si ma často pri stole doberali a dávali mi hodne najavo, že to neviem hrať. Viem si predstaviť, že mnohé hráčky to dokáže natoľko odradiť, že s pokrom úplne prestanú“. Toto je naozaj problém. Veľa hráčov pri stole si neuvedomuje, že práve ženy robia poker ešte zaujímavejším a v snahe si pohladkať vlastné „ego“, ponižujú ostaných.
Ďalšou zaujímavou variantou, prečo muži nechcú pri pokrových stoloch ženy, je strach z toho, že by ich mohli poraziť. „Ako si vypadol?“ „Vyradila ma Janka.“ To sa žiadnemu hráčovi asi nehovorí ľahko. Strach, je...
Zobraziť celý článok