Kráľovné pokrových stolov (časť. 4)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Kráľovné pokrových stolov (časť. 4)

Odoslaťod AlfaZz 14 Dec 2011 08:14

elladan1 napísal:Je na slovensku nejaká PRO hráčka?

Poznám pár žien, ktoré si pokrom celkom pekne privyrábajú, ale žeby niektorá hrala iba poker ... asi ne ... ale ak by ste niekto o nejakej vedeli napíšte. :hohoman: :hohoman: :hohoman: :gl:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod TomMolivan 14 Dec 2011 16:22

Pochádza z Banskej Bystrice? o_O Som z BB a v živote som ju nevidel/o nej nepočul.

EDIT: Áaaha, tak som si prečítal aj rozhovor. Som myslel, že to nejaká crusherka alebo niečo.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod michael163 14 Dec 2011 20:39

ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod maikyabc 14 Dec 2011 20:51

michael163 napísal:ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu

https://www.facebook.com/Melanie.Weisner.F****Tilt
Obrázok používateľa
maikyabc

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 14 krát/2 krát

Odoslaťod AlfaZz 14 Dec 2011 21:38

[quote="michael163"]ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu[/quote

V Prahe nebola? Inak ak by si ho zohnal prepošli, na flašu rád prispejem!!! :lol2: :lol2: :lol2: Inak good job Praha !!!
Obrázok používateľa
AlfaZz

Odoslaťod michael163 14 Dec 2011 23:16

chytraku diky - co bolo prve co som skusal asi... akurat ze jej sa neda poslat request lebo ti to vyhodi ze ich ma uz prilis vela... ale teraz sa mi to nejakym zazrakom podarilo aj ked davam tomu 1% equity.

AlfaZz napísal:
michael163 napísal:ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu[/quote

V Prahe nebola? Inak ak by si ho zohnal prepošli, na flašu rád prispejem!!! :lol2: :lol2: :lol2: Inak good job Praha !!!

bola v Phe a na players party boli usmevy a zmurkacky ale ked som uz bol dostatocny posilneny tak akurat odisla :D a velmi rad by som sa s nou zoznamil aj viac:)) a isteze ti to preposlem... :D :D anyways Diky moc som rad ze na tomto svete este existuju aj ludia ktori dokazu pochvalit a nie iba donekonecna hejtovat za PC a pisat prazdne bullshity :good:
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Traged 14 Dec 2011 23:28

Správne WNT, však sa čudujem Ramzey, prečo tam s nimi nehrávaš, keď to nie je taký podvrh, tebe sa z 5 usd vyhratých vo freerolle nepodarilo spraviť 5 mega ?
Traged

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod TomMolivan 15 Dec 2011 11:48

Traged napísal:Správne WNT, však sa čudujem Ramzey, prečo tam s nimi nehrávaš, keď to nie je taký podvrh, tebe sa z 5 usd vyhratých vo freerolle nepodarilo spraviť 5 mega ?

osobne poznám človeka, ktorý sa z freerollov postupne prepracoval k +$20,000 a má veľký potenciál potiahnúť to ešte omnoho vyššie
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod AlfaZz 15 Dec 2011 12:17

TomMolivan napísal:
Traged napísal:Správne WNT, však sa čudujem Ramzey, prečo tam s nimi nehrávaš, keď to nie je taký podvrh, tebe sa z 5 usd vyhratých vo freerolle nepodarilo spraviť 5 mega ?

osobne poznám človeka, ktorý sa z freerollov postupne prepracoval k +$20,000 a má veľký potenciál potiahnúť to ešte omnoho vyššie

Tiež poznám pár takýchto hráčov, dokonca ja sám som tak začínal na Paradise a šlo to. Síce nie až €20.000 :ROFL: ,ale na rozbeh good. Podľa mňa je skôr problém v tom, že pre nových hráčov dnes, nieje tak veľa a hlavne kvalitných freerollov, ako to bolo cca. pred 4-5 rokmi. Ale je to len môj pohľad. :o
Obrázok používateľa
AlfaZz

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!