elladan1 napísal:Je na slovensku nejaká PRO hráčka?
Poznám pár žien, ktoré si pokrom celkom pekne privyrábajú, ale žeby niektorá hrala iba poker ... asi ne ... ale ak by ste niekto o nejakej vedeli napíšte.
elladan1 napísal:Je na slovensku nejaká PRO hráčka?
michael163 napísal:ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu
AlfaZz napísal:michael163 napísal:ak mi niekto vybavi nejaky kontakt na Melanie Weisner ma u mna flasu[/quote
V Prahe nebola? Inak ak by si ho zohnal prepošli, na flašu rád prispejem!!! Inak good job Praha !!!
Traged napísal:Správne WNT, však sa čudujem Ramzey, prečo tam s nimi nehrávaš, keď to nie je taký podvrh, tebe sa z 5 usd vyhratých vo freerolle nepodarilo spraviť 5 mega ?
TomMolivan napísal:Traged napísal:Správne WNT, však sa čudujem Ramzey, prečo tam s nimi nehrávaš, keď to nie je taký podvrh, tebe sa z 5 usd vyhratých vo freerolle nepodarilo spraviť 5 mega ?
osobne poznám človeka, ktorý sa z freerollov postupne prepracoval k +$20,000 a má veľký potenciál potiahnúť to ešte omnoho vyššie
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.