Jednej veci moc nerozumiem. Ako jedna z mála stránok prinášame live reporty z turnajov a namiesto toho, aby sa tu rozoberala hra, zaujímavé handy, hráči a pod., tu rozoberáte úplne hlúposti typu, ako sa vám nepáči redaktor a koľko chýb v reporte urobil.
Xaress
Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice
Počet príspevkov: 35 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice
- Za tento príspevok od AlfaZz poďakovali - 3:
- APminer, Schmeichel23, Xaress
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
party77 napísal:Otazka pre redaktorov. Preco je to pisane naopak? Zaciatok turnaja je na konci a koniec turnaja na zaciatku. Myslim ten priebeh turnajom. Trosku nelogicke... To akoze mam zacat citat od spodu a pomalicky sa presuvat hore? Nie je to problem ale mi to pokazi chut precitat to.
Uz som si to parkrat vsimol a nikdy mi to nejde do hlavy. :-)
live reporty z najzaujimavejsich SK turnajov su primarne pisane pre tych, ktori to live aj citaju. . .preto myslim, ze tento sposob je logicky. Samozrejme, ze ak to citas az na druhy den tak je to neprakticke, ale najviac citani je priamo v ten den, tak je to tomu prisposobene.
Alfazz . .. pretoze kritizovat pracu niekoho ineho je to najjednoduchsie. Napriklad aj v showbiznise to tak funguje. . skrachovali umelci sa zamestnaju ako divadelni kritici. . . .nechcem tym nikoho urazit, niektoré Vase pripomienky su opodstatnene a konstruktivne. Bohuzial naozaj len niektore. Kazdopadne ale GL vsetkym, kritikom a hlavne tym, ktorí reportovane turnaje hraju.
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
ramzey napísal:Ja len este dodam, ze zaujimave handy su aj tie bez SD, take ani nepisete mam taky dojem.
Samozrejme zaujimave velkostou potu, alebo dakou zaujimavou akciou preflop alebo postflop.
občas by nezaškodilo, kdyby grinder přišel za reporterem a povykládal mu to ... trochu spolupáce by nezaškodilo ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:občas by nezaškodilo, kdyby grinder přišel za reporterem a povykládal mu to ... trochu spolupáce by nezaškodilo ...
jj toto casto vidat v ceskych reportoch
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
AP súhlasím
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Počet príspevkov: 35 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.