Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice

Odoslaťod AlfaZz 01 Okt 2012 08:44

Jednej veci moc nerozumiem. Ako jedna z mála stránok prinášame live reporty z turnajov a namiesto toho, aby sa tu rozoberala hra, zaujímavé handy, hráči a pod., tu rozoberáte úplne hlúposti typu, ako sa vám nepáči redaktor a koľko chýb v reporte urobil. :wtf:
Xaress :good:

Za tento príspevok od AlfaZz poďakovali - 3:
APminer, Schmeichel23, Xaress
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod sklucis 01 Okt 2012 12:44

party77 napísal:Otazka pre redaktorov. Preco je to pisane naopak? Zaciatok turnaja je na konci a koniec turnaja na zaciatku. Myslim ten priebeh turnajom. Trosku nelogicke... To akoze mam zacat citat od spodu a pomalicky sa presuvat hore? Nie je to problem ale mi to pokazi chut precitat to.
Uz som si to parkrat vsimol a nikdy mi to nejde do hlavy. :-)

live reporty z najzaujimavejsich SK turnajov su primarne pisane pre tych, ktori to live aj citaju. . .preto myslim, ze tento sposob je logicky. Samozrejme, ze ak to citas az na druhy den tak je to neprakticke, ale najviac citani je priamo v ten den, tak je to tomu prisposobene.

Alfazz . .. pretoze kritizovat pracu niekoho ineho je to najjednoduchsie. Napriklad aj v showbiznise to tak funguje. . skrachovali umelci sa zamestnaju ako divadelni kritici. . . .nechcem tym nikoho urazit, niektoré Vase pripomienky su opodstatnene a konstruktivne. Bohuzial naozaj len niektore. Kazdopadne ale GL vsetkym, kritikom a hlavne tym, ktorí reportovane turnaje hraju.
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod APminer 01 Okt 2012 15:39

ramzey napísal:Ja len este dodam, ze zaujimave handy su aj tie bez SD, take ani nepisete mam taky dojem.
Samozrejme zaujimave velkostou potu, alebo dakou zaujimavou akciou preflop alebo postflop.

občas by nezaškodilo, kdyby grinder přišel za reporterem a povykládal mu to ... trochu spolupáce by nezaškodilo ... 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 01 Okt 2012 18:50

APminer napísal:občas by nezaškodilo, kdyby grinder přišel za reporterem a povykládal mu to ... trochu spolupáce by nezaškodilo ... 8-)

jj toto casto vidat v ceskych reportoch
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod Xaress 01 Okt 2012 18:56

AP súhlasím :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!