Palo42 napísal:Aj praca pekara je tazka, ale ked si ides kupit chleba a stoji za prd, tak ho skritizujes, ci nie? A znamena to, ze si na druhy den das zasteru a pojdes ho do tej pekarne upiect sam, aby si si to vyskusal ake je to tazke? A potom kedze uz vies, ze je to namahava praca tak budes jest aj hnusny chleba, len aby si nekritizoval pekara, ktory ma namahavu pracu. Ked neikto nieco robi musi cakat, ze jeho praca bude hodnotena.
Ad1. som si nevšimol, vznikla nejaká spoplatená verzia PP alebo sa PP stal členom Piano media, pokiaľ mi pamäť slúži, tak PP je free a pekárovi platíš cash, či?
Ad2. pokiaľ ti nechutí chlieb od jedného pekára, stále máš možnosť chodiť k druhému, keď ti nechutí u žiadneho, tak si môžeš kúpiť pekárničku a piecť si sám
Neviem aká je čítanosť tých reportov a ani netvrdím, že tie reporty sú úžasné, ale posielať tam troch ľudí a dvoch fotografov, ak si to má prečítať 5 ľudí je imo zbytočné a toto je samozrejme na zvážení vedenia PP, čítanosť vs. náklady.
Osobne vidím repot MSR, kliknem, zahundrem si, že ten žandár to hrať môže a život ide ďalej, keby ma to zaujímalo nejako veľmi, tak sa idem pohrať osobne, v reporte by som skôr kvalitnejšie fotky prijal, ale obv, toto je len môj pocit.