MSR v pokri.Day 1b. Live reporting z Golden Vegas
Re: MSR v pokri.Day 1b. Live reporting z Golden Vegas
no a ten set 6 na flope a vyssi full house na turne tak som isiel domov no tri hodiny za 500eur trosku draha fajka
- *wwssoopp*
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ma niekto nejake info ako to tam teraz vyzera????
- diamondsguru
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
out
po presadeni na novy stol prichyteny pri bluffe v prvej hande , potom som raisoval a vyhral 5 z nasledujucoich 10 ruk takze image nic moc. Posledna handa pred breakom predposledneho levelu open 2500 s 55 na ruke, ternoplayer (myslim) 3bet na 6500, ja semishove 39000 (ostalo mi hrozivych 3k behind). Super tank call s AK. Flop 523 ( nestazujem sa ) dostali sme sa allin za tych zvysnych zopar drobnych a super dotiehol runner runner flush
co sa da robit
gg
po presadeni na novy stol prichyteny pri bluffe v prvej hande , potom som raisoval a vyhral 5 z nasledujucoich 10 ruk takze image nic moc. Posledna handa pred breakom predposledneho levelu open 2500 s 55 na ruke, ternoplayer (myslim) 3bet na 6500, ja semishove 39000 (ostalo mi hrozivych 3k behind). Super tank call s AK. Flop 523 ( nestazujem sa ) dostali sme sa allin za tych zvysnych zopar drobnych a super dotiehol runner runner flush
co sa da robit
gg
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:out
co sa da robit
gg
škoda yegon pekný nuts flush som ti namiešal proti potetovanému madarovi Popo jedna pripomienka k tvojim reportom...sú ok len za žiadnych okolností by si sa nemal dotýkať ako reportér kariet na stole..a to za žiadnych mne je to celkom jedno ale sú tam dileri ktorí by ti usekli ruky zato (a keď nestíhaš odfotiť showdown tak popros dílera nech ti otočí handu s5 a neže si ju pretáčaš sám)
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Roy sa nám na reportovanie nejako vybodol (škoda že chýba v reporte 3tia handa z turnaja) ...po 4och minútach sitopen ked pánko barreloval AQ na 9high boarde po všetkých streets a bol vycallovaný s JJ domŕtva
Osobne si myslím, že aj keď Bendík nakladá na online poker (samozrejme si to neodpustil aj na stole popri MSR) je to hráč z trošku inej kategórie a vie "vo co go" a je jeden z mála hráčov ktoremu by som doprial vyhrať
ps: Povie mi niekto či Cíbíček bral MSR aspon z 1% hladiska vážne, alebo to čo robil bola sranda za 550€ ?
Chlpo1989 napísal:Pred pár sekundami do klubu vchádza aj Ján Bendík.
Popo v pohode? Nepobili ste sa?
Osobne si myslím, že aj keď Bendík nakladá na online poker (samozrejme si to neodpustil aj na stole popri MSR) je to hráč z trošku inej kategórie a vie "vo co go" a je jeden z mála hráčov ktoremu by som doprial vyhrať
ps: Povie mi niekto či Cíbíček bral MSR aspon z 1% hladiska vážne, alebo to čo robil bola sranda za 550€ ?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
jo komedia ten flush bol fajn dik - skoda ze som neudrzal stack a pokusal sa bluffovat nebluffovatelnych
inak toto som fakt nepobral, zda sa mi ze live ludia necalluju podla toho ake ruky dava zmysel ze mam ale podla toho kolko im ostane ked prehraju a to sa tyka aj hracov ktori hraju na nete moje snahy o bluffovanie stylom ktory v online cashi krasne funguje sa minuli ucinkom
2 priklady
- UTG vs SB checknem back KJ9r flop a betujem blank turn aj river a dostavam call od 77
- UTG vs BTN bet-check-betujem 727J8 board a dostavam call od 55
asi mi precitali dusu alebo co to sa fakt takto bluffuje live? Lebo online to vsetcia beru ako std value line
inak toto som fakt nepobral, zda sa mi ze live ludia necalluju podla toho ake ruky dava zmysel ze mam ale podla toho kolko im ostane ked prehraju a to sa tyka aj hracov ktori hraju na nete moje snahy o bluffovanie stylom ktory v online cashi krasne funguje sa minuli ucinkom
2 priklady
- UTG vs SB checknem back KJ9r flop a betujem blank turn aj river a dostavam call od 77
asi mi precitali dusu alebo co to sa fakt takto bluffuje live? Lebo online to vsetcia beru ako std value line
-
Komedia napísal:ps: Povie mi niekto či Cíbíček bral MSR aspon z 1% hladiska vážne, alebo to čo robil bola sranda za 550€ ?
som si 100% isty ze to bral smrtelne vazne
-
ste to zvladli chalani. paradny report, ktory vsetko obsiahol. Co mal tvoj kolega vybitu baterku na notebooku? ste vy teda amateri chalani. V susednych krajinach byva live coverage takychto turnajov a my na Slovensku ani live reporting nevieme zvladnut. nech sa kompetentni zamyslia, popo sorry ak to nie je tvoja chyba, resp. to nemozes ovplyvnit.
- xxEzzoppxx
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pani vie niekto aspon chipcounti postupujucich?
- diamondsguru
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
yegon napísal:jo komedia ten flush bol fajn dik - skoda ze som neudrzal stack a pokusal sa bluffovat nebluffovatelnych
2 priklady
ze by ti precitali dusu by som sa nebal, skor je velka sanca, ze si to skusal na ludi, ktori si taketo lines vysvetluju po svojom a v zivote to nezahodia
neviem do akych hracov si to hral, ale ak to beriem ako std semi rozmyslajucich live hracov tak drviva vacsina z nich si po tom ako checknes back flop povie, ze on nic nema vsak checkol flop aj ked calldown so 77 je dost extrem
podobne back-check-bet, po precheckovanom turne uz nevyfoldujes nic ine ako missnute draw u vacsiny ludi na takychto turnajoch
ja som v Day 1a v tom turnaji stretol na stole pocas 10 levelov asi tak 3 ludi za cely cas, do ktorych by som sa odvazil hrat nieco taketo ako bluff
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.