od alydzi 05 Mar 2011 16:18
Report je jedna nadhera !!!
Fakt super. Toto je asi prvy report, ktory ma fakt zaujimal a ktory som sa snazil aj sledovat, ale je asi aj posledny, lebo je to fakt cele na <>.
Nejdem sa teraz navazat do popa, lebo z mojho pohladu je uplne jedno, ci je na to sam, ci su tam desiati, ci ma fotak profi, alebo len semi profi, ci spal, sprchoval, alebo bol na zachode,
Mne su tieto veci uplne ukradnute, z mojho pohladu su podstatne informacie, ake dostanem a ak seriozny portal napise, ze bude live report tak ocakavam, ze to bude nieco na urovni. Kde sa aspon dostaneme na zaver den 1B.
Nie, ze ja ta chodim jak dilino kazdych pat minut na stranku ci sa nieco nezmenilo.
Ak to neviem poriadne zabezpecit a urobit aspon na urovni akej sa prezentujem, tak sa na to vyserem a radsej nerobim nic, alebo to urobim, len vo forme fora a updatujem utrzkove info na forum a nenazvem to live report, lebo toto co tam je sa to fakt neda nazvat reportom, aj keby boli prve 4 hod. turnaja zvladnute na jednotku, tak to co sa dialo po 23:00. Je vysmech....
Napisat, ze niekto bude pokracovat o 23:00 a potom ani ciarka ??? Tak uz ked nieco nestiham, alebo to nejde podla planu, tak tam aspon hodim osravedlnenie, ze sorry nevyslo to a nie <> su robit z ludi.
Zase som sa presvedcil, ze toto cele forum stoji asi za dve veci, clovek sa tu nic nove nedozvie a to co sa dozvie ma uz davno precitane na twittery, alebo pokernews a inych zahranicnych sajtach.
Konecne ste sa mohli predviest a dokazat, ze ste fakt dobry portal a nie len hadzat prelozene clanky z inych sajt, ale fakt urobit nieco vlastne na urovni a dopadlo to ako .... ta tak jak vsetko co sa robi na slovensku (cest vynimkam) na <>.
GL v dalsom podnikani.