MSR v pokri. Live reporting z Golden Vegas

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: MSR v pokri. Live reporting z Golden Vegas

Odoslaťod Samot10 03 Mar 2011 20:49

neviem co ste nervozni, ked vas to tak zaujima mali ste tam ist vy...uplna parada ked sedi niekto doma na zadku a kritizuje... :poklona:
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod SVKpoker85 03 Mar 2011 20:56

no neviem neviem, ty si si urcite aspon pozrel ako sa robia kvalitne reporty, ktore aj citatelom nieco povedia :lol2: to je tvoja starost a starost pp.sk, ak sa na to necitite, tak je lepsie nerobit ziadny report, ako toto tu "cudo", z ktoreho sa nikto nic nedozvie .. ja na rozdiel od teba ked nieco idem robit, tak sa na to aspon poriadne pripravim, aby to malo aku taku uroven a radsej dodam kvalitny material :mayday: ako na urovni predskolskeho veku :vlade:

samozrejme, je lepsie pisat report, ked uz hrac A nema inu moznost ako na final table pushnut s 8 BB karty any two a zazracne niekde v strede pola si hrac B s 50 BB stackom najde A10o a musi callnut :lol2: potom ten report zrazu naberie iny rozmer

myslel som trosku komplexnosti do toho umierania 8-)
SVKpoker85

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod SVKpoker85 03 Mar 2011 20:57

k fotkam nemam ziadne pripomienky, len ze ich je MAAAAAAAALO
SVKpoker85

Odoslaťod popoBA 03 Mar 2011 21:01

lol ale naozaj si neuvedomujes co ziadas?opakujem je tu 14 stolov.cize skus mi len tak namatkovo ozrejmit ako by som podla teba mal spisovat akcie zo vsetkych.ak sa ti to podari tak velmi rad tebe aj ostatnym vyhoviem a urobim to kedze si report nerobim pre seba obv.ked budu stoly povedzme tri cize budem mat vsetky v zornom uhle je to uz trosku ina pesnicka a ked mi budes potom vycitat ze nic nepisem tak to zoberiem mr. kvalitna priprava.zachytil som poslednu ruku lastnaila ktora bola proste brutalna.ale zachytil som ju obv nahodou.desiatky este zaujimavejsich akcii mi urcite unikli.ale to preto lebo som sa slabo pripravil...

a este mala poznamka k tej tvojej profesionalnej urovni: ja niesom profesionalny reporter.ja zabijam 8-16 hodin svojho casu na turnaji (plus nasledujuci den ktory musim dospavat) uplne dobrovolne.Nie pre karierny rast,nie pre peniaze.proste preto lebo ma poker bavi a rad to robim.si zatial prvy kto ma nejake namietky voci tomu ako to robim.ludia ktori s tym maju realne skusenosti s tym najmensi problem nemaju.cakam na tu radu ale kedze si sa medzicasom offol tak predpokladam ze sem bezis a ides mi pomoct.dik
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod SVKpoker85 03 Mar 2011 21:12

ok, mne osobne napriklad chyba 1-2 fotky celeho klubu, vsetkych hracov usadenych pekne .. ano uznavam, ze ti mozno musia dat zvolenie, ze ich mozes fotit a nie kazdy s tym je stotozneny :) .. nemusis pisat vsetky stoly, vyberies si 1-2 blizko seba so zaujimavymi znamymi ludmi a pises, ak sa nieco v tom case velmi zaujimave udeje na inom stole a vsimnes si to, tak ides, spytas sa, zistis, napises a vratis sa za svoje posobisko :gl:

takto to vyzera, ze si vsimas len cicusky, co su tam a nechces sa s nimi podelit s nami vsetkymi :angel: :lol2: :lol2: :ROFL:
SVKpoker85

Odoslaťod Ivo 03 Mar 2011 21:16

popo sorry ešte raz, tu hore mi svieti "MSR v pokri. Live reporting z Golden Vegas". A ak si myslíš, že reportáž je Ok, tak aj tak še da.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod SVKpoker85 03 Mar 2011 21:17

poker bavi aj mna :) preto ti to pisem, lebo kedze nemozem byt momentalne v BA :wall: , tak by som sa rad aj nieco zaujimave dozvedel :Bravo:
SVKpoker85

Odoslaťod popoBA 03 Mar 2011 21:19

cicusky si vsimam samozrejme o to sa bat nemusis :D este sa chcem ospravedlnit za chybne info neni tu 14 stolov ale uz iba 12.na kazdom z nich su 2-3 znami hraci takze ktory vybrat?ale vies co? napis mi meno alebo mena hracov o ktorych sa zaujimas a nasledujucu hodinu sa budem snazit stat za nimi a sledovat ci nezahraju nieco fakt zaujimave.moze byt?

ivo:live report neznamena zachytavat kazdu minutu hrania.to proste jeden clovek nemoze stihat.ak mas iq nad 100 tak to samozrejme musis a dokazes pochopit.ked sa pocet stolov zredukuje tak zaujimavych hand bude len a len pribudat to sa bat nemusis.ps: na zaciatku reportu je napisane ze sa bude priebezne doplnat v pol az hodinovych intervaloch :)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 03 Mar 2011 21:22

Chalani, moc do toho kecat nechcem, nikdy som ziadny live report a report vobec nerobil, ale musite uznat, ze Popo ma z dost velkej casti pravdu.
Samozrejme, da sa spravit tona fotiek, ktore vsak budu len akoze. Tiez si neviem vcelku predstavit, ako by mal stihat vsetky zaujimave situacie pri 14 stoloch (lol). Zda sa mi, ze ta kritika je dost prehnana na to, aky je blind level a na kolkych stoloch sa este hra.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
APminer
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod SVKpoker85 03 Mar 2011 21:22

mna by zaujimal 7domcek :) kedze to je asi najpopularnejsi clen fora a yegon alebo palo1973 sa tam asi nenachadza :gl:
SVKpoker85

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!