MSR v pokri. Live reporting z Golden Vegas
Re: MSR v pokri. Live reporting z Golden Vegas
.. ano, co by som tam asi fotil, ked nikoho z videnia nepoznam .. pre mna su vacsinou tie zetony zaujimavejsie ako ti "odbornici", ktori za nimi sedia a vsemozne sa snazia skyt svoje tells
myslim, ze priestor pre zlepsenie pisania reportu tu urcite je, ale na slovensku, aby sa vobec bal aj niekto ozvat, ked si mysli nieco ine
ale mier s vami ovecky moje
ps: 99% na pokerportal sideevente nebudem, ale apik, ked ma nahodou vyradis, mas u mna drink
ps2: malo MINUS KARMA ste dali .. podme este aspon 15, aby mi dali BAN, ked sa ozvem so svojim nazorom
myslim, ze priestor pre zlepsenie pisania reportu tu urcite je, ale na slovensku, aby sa vobec bal aj niekto ozvat, ked si mysli nieco ine
ale mier s vami ovecky moje
ps: 99% na pokerportal sideevente nebudem, ale apik, ked ma nahodou vyradis, mas u mna drink
ps2: malo MINUS KARMA ste dali .. podme este aspon 15, aby mi dali BAN, ked sa ozvem so svojim nazorom
- SVKpoker85
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
7castle napísal:Tak ono zas je mile callovat 3bety OOP s J9o a flopnut 2 pary ked super (teda ja) flopne TP, ze ano
no ak to bolo v reporte dobre opisane tak ten tvoj pf sizing bol dost tragicky a jesko mal J9s
inak sa mi tiez zdalo ze ten report bol taky poslabsi zo zciatku a rozbehlo sa to az po 21:00 ale ked sa nad tym zamyslim tak asi nie je moc o com pisat kym ludia nevypadavaju. Jedine co sa tam da natlacit na zaciatok na vyplnenie volneho miesta su fotky a tie trochu meskali kvoli technickemu problemu - takze good job.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
inak sa mi tiez zdalo ze ten report bol taky poslabsi zo zciatku a rozbehlo sa to az po 21:00
nic ine som nenapisal, len presne toto .. ziadam teda pozdvihnut moju karmu pekne naspat na povodnu uroven
Apik - a aby som nezostal nikomu nic dlzny, uvolnim miesto v home klube pp.sk na PS, s niekym, kto nedokaze prijat nazor ineho a hned dava karmu dole, tak je pod moju uroven, aby som s nim zdielal rovnaky klub .. aj tak sa tam nic zaujimaveho nedeje uz velmi dlhy cas
- SVKpoker85
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
sick w4444x to je ozaj stylove vypadnut poslednu ruku s KK vs AA... Dnes uz asi nejdes co ?
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
yegon napísal:7castle napísal:Tak ono zas je mile callovat 3bety OOP s J9o a flopnut 2 pary ked super (teda ja) flopne TP, ze ano
no ak to bolo v reporte dobre opisane tak ten tvoj pf sizing bol dost tragicky a jesko mal J9s
inak sa mi tiez zdalo ze ten report bol taky poslabsi zo zciatku a rozbehlo sa to az po 21:00 ale ked sa nad tym zamyslim tak asi nie je moc o com pisat kym ludia nevypadavaju. Jedine co sa tam da natlacit na zaciatok na vyplnenie volneho miesta su fotky a tie trochu meskali kvoli technickemu problemu - takze good job.
mne sa to voci konkretnemu superovi paci, nepochybujem ze 7c to ma vybalancovane a robil mu to castejsie, vytvara to priestor na chyby a riskuje minimum. on by s nim velmi oop nemal tuzit hrat, hlavne teda s takouto rukou
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
2 popo:
1. tvoj report sa po 4 hodinách zlepšil, gut.
2. ako ja mám vedieť, že ty to robíš vo svojom voľnom čase, pre svoje potešenie a zadarmo, iba za kuracie krídla na večeru ?
3. No a keď si už načal moje IQ, tak ja som celkom spokojný, mňa tvoje IQ absolútne nezaujíma, ale názor na teba mám.
1. tvoj report sa po 4 hodinách zlepšil, gut.
2. ako ja mám vedieť, že ty to robíš vo svojom voľnom čase, pre svoje potešenie a zadarmo, iba za kuracie krídla na večeru ?
3. No a keď si už načal moje IQ, tak ja som celkom spokojný, mňa tvoje IQ absolútne nezaujíma, ale názor na teba mám.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Drak napísal:Popo please ako je na tom Martin Mečiar (podľa mňa jeden zo spolufavoritov) a žandár ??? Díky.
Nazdar kamo: Mato out v lvl 200/400, ja detto na dva rezy, z MP raise 66, dva cally, board 457r, cbetol som a short ma pushol,s odporom som to dal, mal 88 a turn,river blank. Potom som v poslednej ruke poslal plnu asi 15BB s TT a povodny raisor s AQo call, flop Q a cago belo. Mato mal jednu sick ruku s w4444x a vypadol myslim na AQ vs AK. Dnes sa tam s nim asi stretnes. GL
PS: Ludvo Kucharik pekny stack,tak bojuj.
- Palo42
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/9 krát
medzi postupujucimi nevidim borisa kotlebu. vie niekto co sa stalo kedze cely cas drzal slusny stack?
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
yegon napísal:no ak to bolo v reporte dobre opisane tak ten tvoj pf sizing bol dost tragicky a jesko mal J9s
To J9s je mozne, mne sa to nezdalo ale ja som 1sek po SD bol uz za automatmi, takze som to mohol zle vidiet
S tym PF sizingom to trochu upresni, proti kompetentnemu superovi je to imo IP ca 48bbs deep superstd, online by som dal mozno 5299 max. a tiez by to uplne stacilo - teba ibaze by si to myslel tak ze je to VELA, v tom pripade ciastocne suhlasim ale urcite to nie je "tragicke"...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
SVKpoker85 napísal:Apik - a aby som nezostal nikomu nic dlzny, uvolnim miesto v home klube pp.sk na PS, s niekym, kto nedokaze prijat nazor ineho ... . .. aj tak sa tam nic zaujimaveho nedeje uz velmi dlhy cas
1. prijmu nazor kazdeho, ktery ma konstruktivni kritiku .... za co nepovazuji, kdyz jen hani praci druheho, aniž by vědel "vo co go" .... ktere stranky maji lepsi live report? napis mi to do SS rad se poucim od druhych, lepsich reporteru (CZ live reporty ctu skoro vsechny a nevidim nejaky velky rozdil ...)
2. Home Game - proc se tam nic zajimave nedeje ? koukni do diskuze, kolik krat jsem Vas vsechny žádal, at se vyjadrite ... nikdo nic .... napiste, co chcete hrat a ja vam to tam nastavim .... no problem for me ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.