Nanonoko v TILTE - 20-hodinová session!
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nanonoko v TILTE - 20-hodinová session!
no zrejme hej buschlee,aôe jeho presné čísla má len on.. A v článku musím mať nejaký zdroj a preto som tam aj uvádzal, že "na základe informácii z databázy ptr." alebo nieco take ..Aj keď viem, že ptr neni úplne presné
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:no zrejme hej buschlee,aôe jeho presné čísla má len on.. A v článku musím mať nejaký zdroj a preto som tam aj uvádzal, že "na základe informácii z databázy ptr." alebo nieco take ..Aj keď viem, že ptr neni úplne presné
hej chapem , aj na svetovych forach to beru ako meritko , ja len konstatujem o ptr. Aj ten rakeback by ma zaujimalo ako vyratavaju kedze tam ma 190K , (pritom prva SNE , +110K, druha SNE +150K, tretia SNE co bude mat +150K takze urcite len od roku 2008 je jeho rb min 500k.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:hej chapem , aj na svetovych forach to beru ako meritko , ja len konstatujem o ptr. Aj ten rakeback by ma zaujimalo ako vyratavaju kedze tam ma 190K , (pritom prva SNE , +110K, druha SNE +150K, tretia SNE co bude mat +150K takze urcite len od roku 2008 je jeho rb min 500k.
ten rakeback na ptr.com je cislo, ktore zodpoveda tomu, co by si dostal, keby mas rakeback cez ptr.com. Neviem, ako to u nich funguje, v kazdom pripade na P****Stars rakeback zarucene neponukaju. Ale co chcem povedat je, ze to cislo na ptr ohladne RB je proste 30% z rake-u a neberie sa ohlad na hernu ani na VIP programy ani na nic. Jedine ta moze zaujimat nahraty rake, akurat to mozme povazovat za ako-tak presne cislo
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.