Oficiálne stanovisko vedenia Golden Vegas Poker Clubu k vzniknutej situácii!
Počet príspevkov: 40 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Oficiálne stanovisko vedenia Golden Vegas Poker Clubu k vzni
to , ze by mali znova hrat hraci ktori regulerne vypadli v day 2 imo nie moc dobry napad , ale aspon , ze si GV uznalo chybu a snazi sa to vyriesit.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Mali by to cele vyriesit byvali hraci Olympik Pro timu manzelia Zacharovci.Neviem preco ich Golden Vegas este neoslovilo.Su mozno drahi,ale najvacsi profesionali na uzemi Presporku.Hravo to daju do poriadku.
- Za tento príspevok od pincoil poďakovali :
- PokrovySamuraj
- pincoil
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
"Garancie na Slovenskej pokrovej scéne, myslím tým aj ostatné pokrové kluby, sú od nepamäti nastavené na pojem moneypool – vyzbieraný obnos peňazí mínus poplatok klubu, percentá pre zamestnancov a prípadné percentá do rôznych líg."
Toto je citát, z ktorého vyplýva, že nemienia nič garantovať, ba naopak, ani niesť riziko a zobrať si z vyzbieraných svoj podiel bez ohľadu na to, akú "garanciu" vypíšu aj naďalej.
Toto je citát, z ktorého vyplýva, že nemienia nič garantovať, ba naopak, ani niesť riziko a zobrať si z vyzbieraných svoj podiel bez ohľadu na to, akú "garanciu" vypíšu aj naďalej.
- michaliii
- Založený: Sep 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zaujimalo by ma co by urobili keby vyzbierali "len" 50 tisic. To by aj vyplatili vyhry len zz tej vyzbieranej sumy?
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Nemali by sme vsetci ziadat vratit 300 euro?Ja osobne keby som vedel ze 100.000 garant moze byt kludne nakoniec len napr.40.000,tak by som urcite nevyhodil peniaze
- Tiger080882
- Založený: Dec 2014
- Poďakoval/li: 17 krát/0 krát
krasne vysvetlenie, na slovensku je obvykle garantovat moneypool - a co zahranicni hraci? ti si mali vycucat z prsta ze vasa reklama ktora ziadny moneypool nespomina neznamena ze garantujete prizepool ako vsade vo svete?
okrem toho na stranke mate napisane ze si ludia mozu prist zahrat o 100.000EUR - to akukolvek moznost ze by islo o moneypool vylucuje - o fees sa predsa hrat neda
proste cista zlodejina, je fajn ze ste si dlhe roky budovali dobre meno, to vam teraz ale nepomoze, znicili ste si ho jednym podvodnym rozhodnutim
okrem toho na stranke mate napisane ze si ludia mozu prist zahrat o 100.000EUR - to akukolvek moznost ze by islo o moneypool vylucuje - o fees sa predsa hrat neda
proste cista zlodejina, je fajn ze ste si dlhe roky budovali dobre meno, to vam teraz ale nepomoze, znicili ste si ho jednym podvodnym rozhodnutim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ono zaujimave by bolo sledovat reakcie, ak by sa hraci na to, ci sa hra o PP alebo MP, opytali pred zaciatkom turnaja. Skoda, ze to nikoho nenapadlo :-)
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Každý hráč, ktorý sa nedostaví v tento deň, dostane sumu zodpovedajúcu jeho umiestneniu na freerolle (po odblindovaní stacku). - zaujimalo by ma, kam mi to poslu
- Jo24
- Založený: Aug 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Na Slovensku je vraj bezne garantovat moneypool. Pytam sa kde konkretne?
Pytal som sa v CCC mi povedali, ze garantuju Pricepool a strhava sa len na ligu.
Napiste ake konkretne skusenosti z herni mate Vy a mozme urobit prehlad kde sa co garantuje...
Zatial je to:
Moneypool / Pricepool
GV / CCC
1 : 1
Pytal som sa v CCC mi povedali, ze garantuju Pricepool a strhava sa len na ligu.
Napiste ake konkretne skusenosti z herni mate Vy a mozme urobit prehlad kde sa co garantuje...
Zatial je to:
Moneypool / Pricepool
GV / CCC
- Hicks
- Založený: Dec 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Hicks napísal:Na Slovensku je vraj bezne garantovat moneypool. Pytam sa kde konkretne?
Zatial je to:
Moneypool / Pricepool
GV / CCC
Je to bullshit. Keď som hrával vo Vegase Doxxbet poker tour tak tam sa vyplácala vždy celá čiastka, nikdy sa nič nestrhávalo. Takže tie vyjadrenia Judr. boli smiešne... By ma zaujímalo ako to tam teraz vyzerá na turnajoch. Má niekto info ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Počet príspevkov: 40 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.