ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Odoslaťod Pepi 08 Júl 2009 10:22

Ja uz k tomu snad len tolko... Ty, co pises pod nikom janobendik... Neviem na com ficis, ale nechcel by som z toho ani len "frtana", nie to este celu flasu, lebo to viditelne skodi ludskemu organizmu. Kludne to ber ako urazku.

Inak, ja som si zatial nevsimol, ze by tu niekto napisal, ze live hraci su debili, ani nic podobne, co si uviedol. A myslim, ze tu odznelo kopec triezvych prispevkov (aspon teda z mojej klavesnice, dalej od yegona, 7castleho, atd.) k tomu, ci je online poker rigged, ci podvadzaju hraci alebo herne a v akom rozsahu, alebo aj k zakladnej dileme online vs. live. Online hraci priznali, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, ze aj live ma (aj podla mna ma) svoje caro, atd. To vsetko v protiklade k tvojim a tommyho (a teraz sa mozes zase urazit) rozpravkam.

A ja osobne uz k tejto teme nenapisem nic viac. A neviem naco tu vo svojej "hracskej a osobnostnej velskosti" stracas cas aj ty. Ak ti ide o porovnanvani velkosi gul, ci sily prudu mocu, tak to sa LIVE, kedze sa tu diskutuje online neda. Rob to radsej niekde inde.

:gl:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod ropman 08 Júl 2009 10:58

Barin napísal:1. samozrejme, ze pre hernu z hladiska reklamy je lepsich 6k prilezitostnych hracov, na druhej strane financne 1k regularov urobi mnohonasobne vyssi rake za to iste obdobie ako 6k fishik

ano, ale len preto ze tam tich 6k necha love... herna cisto s 6k prilezitosnymi hracmi prezije, s 1k regularmi asi tazko...
ropman

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES ? NO?

Odoslaťod scorpiorado 08 Júl 2009 11:37

Asi by bolo na čase ukončiť túto debatu, ktorá nemá a ani nemože mať víťaza. Presvedčenéhó "rigged" s winrate BB/100 < 0, nikdy nepresvedčíte o opaku, až kým sa mu winrate nezmeni na > 0. Čím vyšší winrate tým silnejšia viera vo fair play.

Na druhej strane tvrdiť, že on-line je 100% fair je naozaj trúfalé. Máme stovky takých či onakých herní, sídliacich v tresnopravne nepostihnutelných off-shoroch, nikto nevie kto je za nimi. Kto asi? Žeby mafia prenechala v súčasnosti pomaly najziskovejší gambling bussines novodobým filantropom uspokojujúcich ľudskú vášeň po hraní kariet? Pokušanie a možnosti sú priveľké. Ľudstvo sa dostalo tam kde sa dostalo vďaka svojej vlastnosti zvaná "chamtivosť". Prečo zarobiť len 0,5% na raku resp. 10% na vstupnom, keď možno ľahko zarobiť "beztresne" aspoň dva krát viac. Je to len technický a personálny problem. ( Bot hrajúci perfektný ABC poker bez upravenia randomizera, ABC poker dostavajúci "trochu" častnejšie top 10 karty - veci prakticky neodhalitelné, collusion play, videnie súperových kariet atd. atd.) Personálny problém je podstatne naročnejší. Skôr či neskôr "involved" people začnú byť chamtiví resp. ukecaní. Riziko je privysoké ak zrovna stvoriteľ softwaru nie je aj majiteľ herne resp. hráč. To, že zatiaľ takéto veci nepraskli hovorí dosť v prospech on-line "fair play". S výnimkou ultimate and absolut. ( stále nechápem ako to rozchodili).
Tým nechcem povedať, že online je rigged. Na 90% som presvedčený o opaku, bohužiaľ moja viera v ľudskú chamtivosť je privysoka na to, aby som za to daval ruku do ohňa a presviedčal niekoho, že si môže byť 100% istý.

A čo sa týka live pokru, tu platí to isté. Je taký aj taký. Aj tu sú možnosti a priležitosti priveľké. No osobne budem hrať radšej na "možno" rigged on-line ako na neznamom mieste, s neznýmimi ľuďmi s neznámim dealerom. ( vlastná skusenosť ).

P.S. či už je za nickom Jano Bendik Jano Bendik alebo Ferko Jožko, ak dá Miskovi rozumnú výzvu niekam do BB v ramci BM a Misko ju príjme rád si dám side-bet. Hádajte na koho?
scorpiorado

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES ? NO?

Odoslaťod 7castle 08 Júl 2009 11:44

scorpiorado napísal:P.S. či už je za nickom Jano Bendik Jano Bendik alebo Ferko Jožko, ak dá Miskovi rozumnú výzvu niekam do BB v ramci BM a Misko ju príjme rád si dám side-bet. Hádajte na koho?

Sranda ak hadam spravne tak potom sa uz mas s kym stavit, ja rad stavim na toho druheho 8-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Júl 2009 11:46

Obrázok

vtip aj narazka .. ou jea! 8-)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

7 castle

Odoslaťod scorpiorado 08 Júl 2009 11:48

neviem koho si myslel ale ja miska. verim tomu ze jeho SNG skusenosti by boli dostacujuce.
scorpiorado

Re: 7 castle

Odoslaťod 7castle 08 Júl 2009 11:53

scorpiorado napísal:neviem koho si myslel ale ja miska. verim tomu ze jeho SNG skusenosti by boli dostacujuce.

Yo tak v tom pripade si rozumieme. SNG online skusenosti su ti imo uplne nanic v live pokri proti dobremu live hracovi - o com ja pri Janovi nepochybujem, hoci ho poznam malo a uznavam ze z jeho prispevkov tu by som taky dojem nemal :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod elesgal 08 Júl 2009 11:55

nechcel som sa nejak extra pridat do debaty, ale neda mi ...

som hrac co viacmenej presiel z live pokru na online, hlavne kvoli uz uvedenym vyhodam (viac hier, mensi rake, hranie pohodlne z domova a ine), plus v kosiciach nie je uz nejak moznost hrat normalny poker na pre mna normalnych limitoch (vacsina regularov je zvyknuta na 5-10 a ruinuju vacsinu nizsich hier, 1-1 (kde je 100 max buyin) s raisom 15 preflop za normalny poker nepovazujem)

neviem kolko toho jano zahral minuly rok ziveho pokru, ale ja spustu (bolo aj 4-5x za tyzden) a tvrdit ze nevidel vela pokrov, fh vs fh a cistych postupiek je pekna somarina. Ja som mal minimalne 5x poker z 2 kariet, raz dokonca za jeden vecer 2x (AA aj KK), prehral som flopnuty fh vs poker a videl som aj 3 flopnute sety naraz co som este ani na online pokri nezazil a to som zahral ovela viac ruk. Samozrejme som mal par cistych postupiek (co som raz vyhral vs nut flush) a ine sragoriny. Zatial ziaden royal.

Ked si pozriem svoju statistiku online za posledny polrok, nicim sa to nelisi od ziveho pokru. Cize ziadne extra setupy som nezazil a percentualne mam najziskovejsie presne tie karty co by som mal mat najziskovejsie (AA, KK, AKs) a najstratovejsie rozne polosuited somariny vo farbe (co je moj neduh a snazim sa tomu vyhybat). Ved to sa da pekne odsledovat na urcitom mnozstve ruk, statistika nepusti. Ak z 100 AA prehrate polovicu tak nieco je bud zle vo vasej hre alebo v herni, ale skor by som to zvalil na vasu hru.

Cize v globale ja osobne nevidim vacsi rozdiel v kartach medzi live a online, akurat online mam viac hier a vacsiu zakladnu hracov (v KE sa pri pokri toci dookola asi 20-30 ludi).
elesgal

Založený: Feb 2008

Odoslaťod roche01 08 Júl 2009 12:04

janobendik napísal: Daj návrh ako ukludnit ináč frajera, ktorý tuna /pre stovky hráčov/ kričí akí sú live hráči debili, lebo hrajú skoro všetky ruky, sedia v kúdoloch dymu, nevážia si peniaze ..... a on v sterilnom prostredí mamičkinej kuchyne le na rake točí tisíce doláčov......!!!!!!!!!!!!!!!

Čo tak povzniesť sa nad to a ukázať mu, že Ty nie si ochotný klesnúť na jeho úroveň? ;)
janobendik napísal:
Mám ho urážať?, nadavať mu? ...... NIE Ja mu dám výzvu, keď je taký dobrý a presvedčený v svojej suverenite nech to dokáže za pokrovým stolom!!

Ak je to typická internetová myška, tak si stačí nájsť na nete jeho stats a je jasné, či má aspoň trochu právo kričať.
janobendik napísal: Suma bola adekvátna k mesačnému rake 3000.

Jasné, ja som HDP Somálska a Etiópie tiež uviedol s nadsázkou. :D
janobendik napísal: Niektorí, podotýkam, naozaj iba niektorí , sme tuna hráči a hráči sú už raz takí, moj zlatý roche, chcú hrať o peniažky!!

Hmm, tak neviem: Tvoja skrytá narážka, že väčšina ľudí na tomto fóre nie sú hráči, mi celkom nie je jasná. Môžeš uviesť SVOJU definíciu hráča?
janobendik napísal:AJ O TVOJE peniažky!! mimochodom nedáme partičku? :) :crazy: :D

Ďakujem za ponuku. Bez akýchkoľvek výhovoriek: Som internetová myš a to málo voľného času čo mám si musím veľmi starostlivo vybrať, ako, kde, s kým a prečo ho strávim....
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod yegon 08 Júl 2009 12:07

NIE Ja mu dám výzvu, keď je taký dobrý a presvedčený v svojej suverenite nech to dokáže za pokrovým stolom!! PS. Suma bola adekvátna k mesačnému rake 3000

mesacny rake 3000USD sa nahra tak na NL100USD neviem kde si zobral ze to je porovnatelne s NL10000EUR. Davat vyzvy ktore si vyzvany zjavne nemoze dovolit je ubohy sposob ako sa vyhnut skutocnej hre a len trieskat do vetra

co sa tyka online tak urcite su herne ktore nie su v poriadku ci uz umyselne alebo kvoli chybe programatorov - upozornujete nas tu vsetcia na to ze take herne su ale nepoviete nam ktore? Ja hram na P****Stars mam sa niecoho bat? :) Je zvlastne ze vsetky obvinenia pustate len tak z hlavy - ano ludsky mozog je super nastroj schopny vyhodnotit statisticku pravdepodobnost. Ved aka je sanca ze niekto dostane na ruku 3x po sebe esa? 1 ku 8000000 takze to sa proste NEMOZE stat a ak sa to stane tak herna je rigged. Vysvetlite to prosim tym ludom ktori sa zabili pri pade lietadla - ta pravdepodobnost je mnohonasobne nizsia takze sa to predsa nemoze stat. Airbus = rigged?

nepoviem keby ste dali do hry konkretne meno herne a postli databazu s milionom ruk a vypichli veci ktore nesedia - ja som si statisticke vypocty so svojou databazou robil a nenarazil som na ziadnu nezrovnalost voci pravdepodobnosti takze hram dalej na PS napriek tomu ze vsetcia povedia riverstars

Takymto sposobom sa prislo aj na podvody na ultimatebet. V dnesnej dobe masivneho dataminovania a obrovskeho poctu hracov ktori hraju je nerealne aby velka herna dlhodobo podvadzala, proste by sa na to muselo skor ci neskor prist a niekto by to bol schopny statisticky preukazat

Mensie herne - OK moze byt ale takych je malo a pochybujem ze by niekto z nas na nich serioznejsie hraval (neratam do toho herne hrajuce na spolocnej sieti ako ipoker, entraction atd - tam je riziko podvodu asi este mensie nez u samostatnych herni ako PS a FT)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!