ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Odoslaťod janobendik 06 Júl 2009 17:33

mal ten Tomy pravdu, ako keby hrach na stenu hadzal / sorry anglicky to neviem, celkovo nemám rád tu reč kapitálistov/
Miskokovo , ak myslíš, že pre hernu je lepšie stále hrajúcich 1000 regulárov ako 6000 roznych hráčov, tak potom zostanme radšej každý pri svojej mienke.
Čo sa týka hry a rybičiek, kam aj mna správne radíš /nebudem protirečiť takému profesorovi pokru ako bezpochýb si/ tak počúvaj ty **** , prepáč tiež sa to nedá ináč vyjadriť, zahrajme si spolu ! Dajme po 10.000 EUR /finančne je to pre teba bagateľ, veď len rakebeg máš 3000 , čo už potom výhry!!/ napr.50-100. OK?? napíš kedy a kde.
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod janobendik 06 Júl 2009 17:52

WolfiKxx , bohužial nepošlem, neviem to,na nete viem len kde sa klika raise a fold. :)
Ale ak si technický zdatný, pozri si turnaj na CD poker z 4.7 1OO/50K garant o 20.30. Len pri mojom stole počas turnaja /cca 6hod/ boli 2 čisté postupky a 3x poker!! Čo teraz Ty na to ?? Naozaj si myslíš že to je košér?!!
janobendik

Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod MiskoKvo 06 Júl 2009 18:00

ok jano mas pravdu vo vsetkom co sa tyka online pokru ... a my vsetky internetove misky sme odsudene k zahube lebo Skynet ovlada cely poker...

a 50-100 urcite dat nemozem lebo cash game nehram a ajtak by ma mamicka zdomu nepustila

update: a este vaznejsie k tomu 50-100 50k HU ... urcite by som si ho stebou zahral keby to moj BR umoznuje ...
Naposledy upravil MiskoKvo dňa 06 Júl 2009 18:26, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod Barin 06 Júl 2009 18:02

janobendik napísal:mal ten Tomy pravdu, ako keby hrach na stenu hadzal / sorry anglicky to neviem, celkovo nemám rád tu reč kapitálistov/
Miskokovo , ak myslíš, že pre hernu je lepšie stále hrajúcich 1000 regulárov ako 6000 roznych hráčov, tak potom zostanme radšej každý pri svojej mienke.
Čo sa týka hry a rybičiek, kam aj mna správne radíš /nebudem protirečiť takému profesorovi pokru ako bezpochýb si/ tak počúvaj ty **** , prepáč tiež sa to nedá ináč vyjadriť, zahrajme si spolu ! Dajme po 10.000 EUR /finančne je to pre teba bagateľ, veď len rakebeg máš 3000 , čo už potom výhry!!/ napr.50-100. OK?? napíš kedy a kde.

Neda mi nereagovat, naozaj sa nemienim zastavat ani jednej strany kedze s live pokrom mam pramale skusenosti.

1. samozrejme, ze pre hernu z hladiska reklamy je lepsich 6k prilezitostnych hracov, na druhej strane financne 1k regularov urobi mnohonasobne vyssi rake za to iste obdobie ako 6k fishik
2. on tvrdil, ze urobi na rake 1,5k-3k mesacne co neznamena, ze tolko isto dostane aj na rakebacku
3. kedze sa tu vsetky online mysi ohanaju vyrazmi ako downswing,variacia,+EV atd...povedz mi aky vyznam by podla teba mala pre kohokolvek, kto chape ako poker funguje, jedna session s jednym buy-inom? Co by sa akoze po skonceni malo ukazat? To jak keby si na zaklade vysledku jedneho turnaja hodnotil kto je aky hrac...
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 06 Júl 2009 18:07

vlade napísal:Ach jaj, preco kazda konfrontacia online vs live musi skoncit vzajomnym napadanim? :wall: :P

+1 ..diskutovat a reagovat sa da aj bez urazok, osobne si rad precitam vsetky prispevky a na zaklade toho si vytvaram vlastny nazor, ale ak je v prispevkoch osocovanie, tak jednak je to zbytocne citanie, nevytvara to dobru atmosferu a nikomu to nepomoze.

Co sa tyka diskusie, nesuhlasim ze on-line herne su rigged (aj ked som par krat v mojom blogu a v tilte pisal nieco ine :lol2: ), pretoze kvalitne herne su dost osetrene a napr. PS robi dost vela prace pri odhalovani collusion. Na druhu stranu suhlasim s tym, ze tak ako inde, tak aj v on-line pokri su ludia a skupiny, ktore spolu hraju a podvadzaju a tiez si myslim a suhlasim s tym, ze sa to deje az na vyssich stakes.

Live hra ma urcite svoje caro, mna sameho to tam taha, ALE a teraz bez vyhovoriek nemam na to dostatok volneho casu a tak isto mi vadi, kedze som nefajciar, zadymene prostredie. Zaroven samozrejme nesuhlasim s tym nazorom, ze ide LEN vyhovorky.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Horsey7 06 Júl 2009 18:46

keso26 napísal:...

+1
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Pepi 06 Júl 2009 22:28

Mali by sme na Janovu High stakes vyzvu urobit corporation... :D
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod obivano 06 Júl 2009 22:30

tommyKE napísal:sracky sracky ....

Co je pravda na tom ze sa na vychode hra cash game live kde je maly blind AUTO a velky blind DOM?
Obrázok používateľa
obivano

Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Pepi 06 Júl 2009 22:41

btw. na zaklade tohoto http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/zivy-poker-f79/poker-klub-presov-t1995-30.html (druhy prispevok na stranke od tonixa) by som sa chcel opytat... Je za nickom janobendik naozaj Jano Bendik? ;)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Sunwu 06 Júl 2009 22:49

rigged!

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 175116
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $10.00
UTG: $8.99
CO: $12.13
Hero (BTN): $10.00
SB: $10.00

Pre Flop: ($0.10) Hero is BTN with AObrázok AObrázok
BB raises to $10 all in, 1 fold, CO calls $10, Hero calls $10 all in, 1 fold

Flop: ($30.10) 8Obrázok 5Obrázok 2Obrázok

Turn: ($30.10) 5Obrázok

River: ($30.10) TObrázok

Final Pot: $30.10
BB shows AObrázok AObrázok (two pair, Aces and Fives)
CO shows KObrázok KObrázok (two pair, Kings and Fives)
Hero shows AObrázok AObrázok (two pair, Aces and Fives)
BB wins $14.05
Hero wins $14.05
(Rake: $2.00)

:lol2:
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!