ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
ked mas lacny monitor si obmedzeny dement.niet pochyb.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
1.jednoznacne rigged
2.tommy: mal si sa pridat... urcite ten multitabeling s kamaratmi na nl25-50 je zlata bana.. hotovi +EV raj .. ano coludovat 2 a viac stolov naraz neni urcite problem ... mozno Einstain coludoval s Davincim poker tiez .. urcite ficali na 12a viac stoloch naraz
2.tommy: mal si sa pridat... urcite ten multitabeling s kamaratmi na nl25-50 je zlata bana.. hotovi +EV raj .. ano coludovat 2 a viac stolov naraz neni urcite problem ... mozno Einstain coludoval s Davincim poker tiez .. urcite ficali na 12a viac stoloch naraz
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
live is rigged wsop main event tohto roku: Dustin Woolf
As Kh against Ad Kc.
The flop was a non-Woolf friendly Kd 9d 8d but it was the 4d turn was the killer.
As Kh against Ad Kc.
The flop was a non-Woolf friendly Kd 9d 8d but it was the 4d turn was the killer.
- barth3z
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co je to streetflush?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:co je to streetflush?
to je straseflush
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
MiskoKvo napísal:1.jednoznacne rigged
O com tocis Zolik? mam za sebou zopar flias cerveneho, ale ani tak neviem pochopit tvoje primitivne myslenie. Picovinami ako +EV atd ohuris akurat tak svojich kamaratov co hraju s tebou na nete dolarove turnaje. Nikde si nebol, nic nevies, tak dalej sed doma a co je hlavne - nesnaz sa robit zo mna kokota, nebot tva prdel pozna stredovek
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
janobendik napísal: Včera na CD POKER 50.000 gar. mi to dalo 1. miesto!! - 12.500 USD.
Niekto sa tu zacina prisobovat na online
Gratulujem ku krasnemu vysledku.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
collusion - ak sa mozem vyjadrit tak mate v podstate pravdu obe strany . Cital som par clankov a Herne ako F****Tilt a P****Stars maju dopodrobna prepracovany system vyhladavania collusion a inych podvodov.
To ale samozrejme neznamena, ze hraci ktori pravidelne na danej stranke hraju si nemozu dat raz za cas session kde hraju spolu pri stole pri ktorej mozu podvadzat. Jednoducho cim castejsie by sa to opakovalo tym vacsia pravdepodobnost ze ich chytia a zablokuju ucet s dozivotnym banom. Takze z dlhodobeho hladiska to urcite nemoze byt zarobkova cinnost hlavne na FTP a P****Stars kde je strasne velky traffic (mnozstvo hracov) . Su ale naopak stranky ktore traffic velky nemaju a povedzme ked bezia na danej stranke len3-4 NL200stoly tak tu je moznost collusion ovela lepsia a hraci hrajuci si minimalne mozu hovorit karty (ti ktori zlozia tym ktori su este v pote.) co je vlastne obrovska vyhoda a neda sa to vystopovat. Na druhu stranu ak je hrac schopny porazat tento limit (pretoze ho musi hrat obcas aj bez svojho "kamosa") preco by ho mala trapit nejaka collusion, urcite sa bude radsej venovat svojmu zlepsovaniu, aby siel vyssie a nebude riskovat ze mu locknu jeho bankroll.
To ale samozrejme neznamena, ze hraci ktori pravidelne na danej stranke hraju si nemozu dat raz za cas session kde hraju spolu pri stole pri ktorej mozu podvadzat. Jednoducho cim castejsie by sa to opakovalo tym vacsia pravdepodobnost ze ich chytia a zablokuju ucet s dozivotnym banom. Takze z dlhodobeho hladiska to urcite nemoze byt zarobkova cinnost hlavne na FTP a P****Stars kde je strasne velky traffic (mnozstvo hracov) . Su ale naopak stranky ktore traffic velky nemaju a povedzme ked bezia na danej stranke len3-4 NL200stoly tak tu je moznost collusion ovela lepsia a hraci hrajuci si minimalne mozu hovorit karty (ti ktori zlozia tym ktori su este v pote.) co je vlastne obrovska vyhoda a neda sa to vystopovat. Na druhu stranu ak je hrac schopny porazat tento limit (pretoze ho musi hrat obcas aj bez svojho "kamosa") preco by ho mala trapit nejaka collusion, urcite sa bude radsej venovat svojmu zlepsovaniu, aby siel vyssie a nebude riskovat ze mu locknu jeho bankroll.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
bez uvedenia mien tych hracov je to len dalsia historka akych sa da povedat 1000
nehovorim ze to nemoze byt pravda aj ked som tam nic take nevidel ale pride mi to ako ked sme sa na zakladnej skole chvalili ze mame hodinky s vodotryskom ale akurat sme ich nechali doma
nehovorim ze to nemoze byt pravda aj ked som tam nic take nevidel ale pride mi to ako ked sme sa na zakladnej skole chvalili ze mame hodinky s vodotryskom ale akurat sme ich nechali doma
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
podla mna si typci len sadli a hrali 4 fun ...sem tam si povedali niaku ruku sak co ... btw ja hram centove turnaje nie dolarove.. to je mimo mojho BR
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.