ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Odoslaťod tucniak 05 Júl 2009 12:16

ked mas lacny monitor si obmedzeny dement.niet pochyb.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod MiskoKvo 05 Júl 2009 20:52

1.jednoznacne rigged
2.tommy: mal si sa pridat... urcite ten multitabeling s kamaratmi na nl25-50 je zlata bana.. hotovi +EV raj .. ano coludovat 2 a viac stolov naraz neni urcite problem ... mozno Einstain coludoval s Davincim poker tiez .. urcite ficali na 12a viac stoloch naraz

:poklona:
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod barth3z 05 Júl 2009 21:01

live is rigged wsop main event tohto roku: Dustin Woolf
As Kh against Ad Kc.
The flop was a non-Woolf friendly Kd 9d 8d but it was the 4d turn was the killer. :o
barth3z

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 05 Júl 2009 21:20

co je to streetflush?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod APminer 05 Júl 2009 21:36

vlade napísal:co je to streetflush?

to je straseflush :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tommyKE 05 Júl 2009 21:43

MiskoKvo napísal:1.jednoznacne rigged
2.tommy: mal si sa pridat... urcite ten multitabeling s kamaratmi na nl25-50 je zlata bana.. hotovi +EV raj .. ano coludovat 2 a viac stolov naraz neni urcite problem ... mozno Einstain coludoval s Davincim poker tiez .. urcite ficali na 12a viac stoloch naraz

:poklona:

O com tocis Zolik? mam za sebou zopar flias cerveneho, ale ani tak neviem pochopit tvoje primitivne myslenie. Picovinami ako +EV atd ohuris akurat tak svojich kamaratov co hraju s tebou na nete dolarove turnaje. Nikde si nebol, nic nevies, tak dalej sed doma a co je hlavne - nesnaz sa robit zo mna kokota, nebot tva prdel pozna stredovek
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod buschle 06 Júl 2009 06:14

janobendik napísal: Včera na CD POKER 50.000 gar. mi to dalo 1. miesto!! - 12.500 USD.

Niekto sa tu zacina prisobovat na online :)
Gratulujem ku krasnemu vysledku.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 06 Júl 2009 06:36

collusion - ak sa mozem vyjadrit tak mate v podstate pravdu obe strany . Cital som par clankov a Herne ako F****Tilt a P****Stars maju dopodrobna prepracovany system vyhladavania collusion a inych podvodov.

To ale samozrejme neznamena, ze hraci ktori pravidelne na danej stranke hraju si nemozu dat raz za cas session kde hraju spolu pri stole pri ktorej mozu podvadzat. Jednoducho cim castejsie by sa to opakovalo tym vacsia pravdepodobnost ze ich chytia a zablokuju ucet s dozivotnym banom. Takze z dlhodobeho hladiska to urcite nemoze byt zarobkova cinnost hlavne na FTP a P****Stars kde je strasne velky traffic (mnozstvo hracov) . Su ale naopak stranky ktore traffic velky nemaju a povedzme ked bezia na danej stranke len3-4 NL200stoly tak tu je moznost collusion ovela lepsia a hraci hrajuci si minimalne mozu hovorit karty (ti ktori zlozia tym ktori su este v pote.) co je vlastne obrovska vyhoda a neda sa to vystopovat. Na druhu stranu ak je hrac schopny porazat tento limit (pretoze ho musi hrat obcas aj bez svojho "kamosa") preco by ho mala trapit nejaka collusion, urcite sa bude radsej venovat svojmu zlepsovaniu, aby siel vyssie a nebude riskovat ze mu locknu jeho bankroll.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 06 Júl 2009 08:17

bez uvedenia mien tych hracov je to len dalsia historka akych sa da povedat 1000

nehovorim ze to nemoze byt pravda aj ked som tam nic take nevidel ale pride mi to ako ked sme sa na zakladnej skole chvalili ze mame hodinky s vodotryskom ale akurat sme ich nechali doma
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod MiskoKvo 06 Júl 2009 08:25

podla mna si typci len sadli a hrali 4 fun ...sem tam si povedali niaku ruku sak co ... btw ja hram centove turnaje nie dolarove.. to je mimo mojho BR
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!