Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
Re: Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
-pokial viem evicka hrava aj ine ligy a celkom sa jej dari,pre mna vsak nepredstavuje vaznejsi problem,lebo poznam jej hru
-napad aj ja schvalujem,aj ked mna v podstate obera o peniaze,ale to nevadi,lebo OPT hram hlavne pre prestiz
-napad aj ja schvalujem,aj ked mna v podstate obera o peniaze,ale to nevadi,lebo OPT hram hlavne pre prestiz
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dobre dobre sak ja som to nemyslel zle, jasne ze existuje a pravdepodobne je aktivna, len pre mna ignoranta co hra len na PS to vyzera tak ako som napisal (a tiez ju nevidim sem velmi prispievat).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-celkom sa tesim,ze si zahram s dobrymi hracmi,myslim,ze uroven na OPT bude ovela vyssia ako na beznom 5 $ donkamente
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
No ostalo mi poslednych 120 dolacov co som si nehal na obcasne pobavenie na MB tak to rozdelim nejak a spripadnym ITM mozno by sa to dalo aj odhrat cele alebo aspon tristvrte Tesim sa dnes vecer !!
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
prave som pozeral na WH a nevidim ten turnaj v ponuke, uz je tam? tiez sa tesim na dobry poker
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
joco66 napísal:prave som pozeral na WH a nevidim ten turnaj v ponuke, uz je tam? tiez sa tesim na dobry poker
ANO JE TAM LEN POZERAJ tam cas 19:00
- j0jiii
Po dlhej a namahavej snahe sa mi podarilo zohnat nejake peniaze takze vam asi vecer pribudne jedna (JA )
Uz sa na vas tesim.
GL vsetkym (a hlavne mne )
PS: Evicku som videl asi raz hrat nejaky freerool (ked sa nemylim) a mam sa co ucit.
Uz sa na vas tesim.
PS: Evicku som videl asi raz hrat nejaky freerool (ked sa nemylim) a mam sa co ucit.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Po dlhej a namahavej snahe sa mi podarilo zohnat nejake peniaze takze vam asi vecer pribudne jedna (JA )
Uz sa na vas tesim.
Mne raz vravel niekedy pri stole teda EVICKA ze ma zenske meno preto aby ho hraci podcenovali ze si myslia ze je zena DD Si mohol dat rovno BLONDATAEVICKA D
- j0jiii
jojiii diky moc
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Pepi napísal:No vidis, mozno ty mas zapratany prave januar/februar a niektori vysokoskolaci su uz napr. polke januara hotovi, lebo zapocty a skusky im zacinaju uz v novembri/decembri. A btw. ja ako clovek, ktory som VS vystudoval externe mam na dennych studentov svoj nazor. Hlavne na to ich "nestihanie" pocas zapoctov a skuskoveho. Ono by to niekedy stacilo neflakat sa...
Môžem sa opýtať, akú VŠ si vyštudoval?
Dúfam, že Tvoj názor na denných študentov nezahŕňa všetkých, bez ohľadu na to, čo, kde a ako študujú. Ja som študoval VŠ denne, každý deň zatvorený 6-8 hodín v labáku, potom 3-4 hodiny písanie protokolov na intráku + učenie sa na ďalšie cviká... Skúšobné nám začínalo okolo 15. decembra, končilo okolo 15. februára. Mávali sme 4 skúšky a ak si to chcel zvládnuť do konca januára, musel si splniť dve podmienky:
1. urobiť každú na prvýkrát,
2. presedieť nad 500-800 stranovými skriptami v priemere 10-12 hodín/denne.
Ešteže som vtedy o pokri nechyroval, lebo by som mal ťažké vnútorné rozpory, či sa venovať štúdiu alebo hraniu .
Toľko len na obhajobu denných študentov, ale je fakt, že sú takí, ktorí tomu veľmi neubližujú. A aj môj otec s obľubou spomína, že počas štúdia na VŠ chodil do knižnice, kde jeho kamarát študoval FTVŠ a celý semester mal skriptá otvorené na kapitole o správnej technike vrhania guľou .
Ale musím súhlasiť, že nájsť model OPT, časy, herne, buyiny apod. tak, aby to vyhovovalo všetkým, je nereálne.
Ja osobne sa tiež asi zúčastním len turnajov v herni B**n, keďže v ostatných dvoch herniach účet nemám a ani necítim potrebu si tam účet otvárať.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.