roche01 napísal:Môžem sa opýtať, akú VŠ si vyštudoval?
Podnikovohospodarska fakulta v KE (je to kosicka sucast EU v BA). Moj nazor na dennych studentov slovenskych VS urcite nezahrna vsetkych, ale tak cca. 85% z nich urcite.
roche01 napísal:Môžem sa opýtať, akú VŠ si vyštudoval?
Pepi napísal:roche01 napísal:Môžem sa opýtať, akú VŠ si vyštudoval?
Podnikovohospodarska fakulta v KE (je to kosicka sucast EU v BA). Moj nazor na dennych studentov slovenskych VS urcite nezahrna vsetkych, ale tak cca. 85% z nich urcite.
admin napísal:Pepi napísal:roche01 napísal:Môžem sa opýtať, akú VŠ si vyštudoval?
Neboj, mna si trafil, cely cas som sa flakal, ucil som sa tak den pred skuskou a preto som skvely polnohospodar!
Neboj, mna si trafil, cely cas som sa flakal, ucil som sa tak den pred skuskou a preto som skvely polnohospodar!
j0jiii napísal:Neboj, mna si trafil, cely cas som sa flakal, ucil som sa tak den pred skuskou a preto som skvely polnohospodar!
NR rulez Ja som tam este len druhy rok ale tak den pred skuskou to staci a ked nevijde na prvy krat na 8 hadam uz ano :DD
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.