janobendik napísal:
AVG hrac v turnaji pouziva :pre urcenia spavneho miesta vturnaji a od toho sa hlavne odvija taktika v danom turnaji
- pri nastaveni hry v turnaji - s pomalou strukturou potrebujes sa hybat od 70% do 130% AVG pri nizsom alebo vyssom percente avg je potrebna zmena stylu hry v turnaji v turbo turnajoch je potrebne mat od 150-200% AVG pre predpoklad dalsej kvalitnej hry s moznostou rozohravky /push fold hru nepovazujen za kvalitnu cast turnaja/
-pri odhade sily superov /v pocte zetonov, nie hrou/ na inych stoloch. Je krajne neslusne /bohuzial caste/ vstat od svojho stola a ratat zetony hracom za inymi stolami!!!!! /hlavne na buble je to az okate!/ na to mas avg, a ak podla avg to nevies "citat" je to len a len problem hraca , nie veliciny co sa vola AVG
- v taktike urcenia momentalneho ciela v turnaji /pre pochop, hlavny ciel- vyhra, ciastocny- dostat sa do 2.dna, dostat sa ITM, na FT, na dalsie vyssie miesto FT.....
o tom ci mozem hrat kvalitnu hru s moznostou rozohravky si pocitam tiez cez BB a nie cez avg. Co ak je avg 100BB, ja mam pred sebou 50BB. Myslim ze to je este slusne hratelne pri turnaji s pomalou strukturou aj napriek tomu ze sa jedna len o 50% z avg a nespada to do tvojho intervalu. Rovnako pri turbe kde je povedzme 20BB (to som dal myslim ze este celkom dost) ja mam pred sebou 30BB co spada do tvojho intervalu ale s tymto stackom a rychlosti struktury uz cas na kvalitnu rozohravku moc nie je. Zahras jednu ruku ktora ti nevyjde podla predstav, blindy hore a hned si na 10BB. Cize s tym avg s tebou nesuhlasim.
Btw tie urazky ohladom smotanky a na kokote si si mohol odpustit aj to istym sposobom vykresluje hraca, potom sa cudujes ze co za antibendik forum to tu je....
Jojo uz ma karmu len -16, je nejake pravidlo ze sa zrusi ban ?