![Shocked :shock:](./images/smilies/shok.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/shok.gif)
nolimit10000 napísal:neboj mam vsetko precitane precital som tri skvele poker knihy jedna aj doyla brunsona ale ja to vidim tak povecte my zivi sa zvas niekto touto hrou ?
magorko napísal:nolimit10000 napísal:neboj mam vsetko precitane precital som tri skvele poker knihy jedna aj doyla brunsona ale ja to vidim tak povecte my zivi sa zvas niekto touto hrou ?
hej ja sa pokerom zivim
1isildur1 napísal:moj nazor na poker a stasttie-SnG turnaje zbytocne sa vyjadrovat...keby niekomu nedoslo len a len o stasti, musel by si ich odohrat desiatky tisic aby sa ukazal skill...mtt-s kratkodobeho hladiska tiez velmi o stasti...ne jak minule som si isiel zsahrat s kamaratmi len taky turnaj o 5 e. siesti sme hrali 2 take turnaje a nahodou jeden vyhral obidva a hned zacal hovorit ze je jasne najlepsi z nas v pokrino baz..g
. takze mtt turnaje tiez by si ich musel odohrat obrovske mnoznstvo a potom sa ukaze skill...menej jak u SnG ale ajtak strasne vela..cash game je urcite ovela menej o stasti a ovela viac o skille aj s kratkodobeho hladiska ako mtt a SnG. s dlhodobeho uplne jasne. napr. po odohrati takych niekolko desiatok tisic ruk online na nejakych stakes uz je to podla mna 98 percent skill. napr odohram 50 K ruk NL10 som plus 5 bb na 100 ruk. mozem si povedat ze som vazne super vyhravajuci hrac na tychto stavkach ovela lepsi ako vacsina hracov proti ktorym som hral..tam uz naozaj sa faktor stastia uplne vymazal.a co sa tyka heds up. tam to je tiez si myslim najviac skill uplne so vsetkych pokrovych disciplin a najmenej luck. ako nahle odohraju proti sebe heds up dvaja 10 k. ruk ten co vyhral si moze v pohode povedat ze som lepsi jak ten druhy.. ale aj tam treba tisicky ruk..proste idem si len tak zahrat poker do herne live..najprv turnaj nejaky potom si poviem ze jak vypadnem tak skusim cash game..a raz vyhram aj turnaj s 40 ludmi..potom idem na cash game zrobim napr. s 50 e 400. a si hovorim ze sa tym asi budem zivit
o tyzden idem hrat uplne rovnaky turnaj, okamzite vypadnem na cash game prehram za pol hodinu 200 e. a co teraz zabudol som hrat poker za ten tyzden? ee. takto s kratkodobeho hladiska je to 80 mozno aj viac percent len o lucku...
1isildur1 napísal:mas urcite pravdu v tom ze na slovensku je neskutocne slaba uroven najnizsich cash game. 25-50 blindy to su vacsinou. uroven ja si myslim ze je porovnatelna mozno aj nizsia ako online NL2 . bezny stol su 2 az traja ozraty presne jak hovoris, dalsi dvaja to beru ako zabavu ze setko calluju 80 percent ruk hraju...pocitaju s tym ze asi prehraju ale skratka nejdu do bordelu ale do pokrovej herne sa zabavit tak to beru..mozno dvaja traja ako tak ovladaju zakladne taktiky s takeho bezneho stola.ale zober si ze dajaka ta ryba dostane 22 na ruku a je uplne v pi.. s toho ze ma par na ruke..da na 10 BB pred flopom...jeden s tych troch solidnych hracov ma AK vo farbe da na 30. ozrata ryba call..flop A 9 2. a co teraz? po flope all in samozrejme..to by podla mna aj ivey nic nizmohol, dostal by sa do all inu prehral by..s kratkodobeho hladiska je live cash game tiez o stasti aj ked urcite ovela ovela menej ako ine discipliny abo jak to nazvat..
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.