Phil Ivey si požičal od Full Tiltu viac ako $10,000,000!
Re: Phil Ivey si požičal od Full Tiltu viac ako $10,000,000!
Lebo mas gramatiku na urovni 6 rocneho chlapca. Ako moze priemerne inteligentny clovek napisat anY, tvrdYl..
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
nolimit ty si taká bukvica
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
zase vecna tema pomer luck vs skill umna jednoznacne pre CG hracou vysoko vyhrava skill nad luckom v longrune by vlastne CG hrac slovo luck ani nemal vediet co znamena a asi best je HU CG ale trebars u mtt je ten pomer podla mna dost na egale dokonca si myslim ze v ramci itm cim je FT blizsie tym sa zvysuje pomer v prospech stastia a samotna FT uz byva casto loteria kto hitne bingo...sng nebudem rozoberat lebo tie ich zvrhle varianty tipu DoN a HT a podobne grcky tu inak zaujimavu hru uplne degeneruju a deformuju sice ich tiez obcas hravam ale tam ma neaky rozumny pomer nenapada.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
ja si myslim,ze panko ivey tie peniaze prehral v casine na dice(kockach)....som cital,ze on si lubi zahrat a hrava max 25k...kedze dealujem dice uz niejaky ten rok tak si viem predstavit,ze ak niekdo hra 25k bet tak kludne moze prehrat 500k za cca 30 min....takze takto niejak vidim ja jeho pozicky....mozno este CG v Macau
-
vikis1 - Príspevky: 5
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nolimit10000 napísal:neboj mam vsetko precitane precital som tri skvele poker knihy jedna aj doyla brunsona ale ja to vidim tak povecte my zivi sa zvas niekto touto hrou ?
hej ja sa pokerom zivim
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
magorko napísal:nolimit10000 napísal:neboj mam vsetko precitane precital som tri skvele poker knihy jedna aj doyla brunsona ale ja to vidim tak povecte my zivi sa zvas niekto touto hrou ?
hej ja sa pokerom zivim
tak si tu asi jediny ale nie ja len tak inak drzim palce magorko a hlavne k tomu odvaznemu planu ziskat SNE status asi budes 1. svk hracom ktoremu sa to podari fakt uprimne ti drzim palce
- tomiG
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
moj nazor na poker a stasttie-SnG turnaje zbytocne sa vyjadrovat...keby niekomu nedoslo len a len o stasti, musel by si ich odohrat desiatky tisic aby sa ukazal skill...mtt-s kratkodobeho hladiska tiez velmi o stasti...ne jak minule som si isiel zsahrat s kamaratmi len taky turnaj o 5 e. siesti sme hrali 2 take turnaje a nahodou jeden vyhral obidva a hned zacal hovorit ze je jasne najlepsi z nas v pokri no baz..g . takze mtt turnaje tiez by si ich musel odohrat obrovske mnoznstvo a potom sa ukaze skill...menej jak u SnG ale ajtak strasne vela..cash game je urcite ovela menej o stasti a ovela viac o skille aj s kratkodobeho hladiska ako mtt a SnG. s dlhodobeho uplne jasne. napr. po odohrati takych niekolko desiatok tisic ruk online na nejakych stakes uz je to podla mna 98 percent skill. napr odohram 50 K ruk NL10 som plus 5 bb na 100 ruk. mozem si povedat ze som vazne super vyhravajuci hrac na tychto stavkach ovela lepsi ako vacsina hracov proti ktorym som hral..tam uz naozaj sa faktor stastia uplne vymazal.a co sa tyka heds up. tam to je tiez si myslim najviac skill uplne so vsetkych pokrovych disciplin a najmenej luck. ako nahle odohraju proti sebe heds up dvaja 10 k. ruk ten co vyhral si moze v pohode povedat ze som lepsi jak ten druhy.. ale aj tam treba tisicky ruk..proste idem si len tak zahrat poker do herne live..najprv turnaj nejaky potom si poviem ze jak vypadnem tak skusim cash game..a raz vyhram aj turnaj s 40 ludmi..potom idem na cash game zrobim napr. s 50 e 400. a si hovorim ze sa tym asi budem zivit o tyzden idem hrat uplne rovnaky turnaj, okamzite vypadnem na cash game prehram za pol hodinu 200 e. a co teraz zabudol som hrat poker za ten tyzden? ee. takto s kratkodobeho hladiska je to 80 mozno aj viac percent len o lucku...
- 1isildur1
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
1isildur1 napísal:moj nazor na poker a stasttie-SnG turnaje zbytocne sa vyjadrovat...keby niekomu nedoslo len a len o stasti, musel by si ich odohrat desiatky tisic aby sa ukazal skill...mtt-s kratkodobeho hladiska tiez velmi o stasti...ne jak minule som si isiel zsahrat s kamaratmi len taky turnaj o 5 e. siesti sme hrali 2 take turnaje a nahodou jeden vyhral obidva a hned zacal hovorit ze je jasne najlepsi z nas v pokri no baz..g . takze mtt turnaje tiez by si ich musel odohrat obrovske mnoznstvo a potom sa ukaze skill...menej jak u SnG ale ajtak strasne vela..cash game je urcite ovela menej o stasti a ovela viac o skille aj s kratkodobeho hladiska ako mtt a SnG. s dlhodobeho uplne jasne. napr. po odohrati takych niekolko desiatok tisic ruk online na nejakych stakes uz je to podla mna 98 percent skill. napr odohram 50 K ruk NL10 som plus 5 bb na 100 ruk. mozem si povedat ze som vazne super vyhravajuci hrac na tychto stavkach ovela lepsi ako vacsina hracov proti ktorym som hral..tam uz naozaj sa faktor stastia uplne vymazal.a co sa tyka heds up. tam to je tiez si myslim najviac skill uplne so vsetkych pokrovych disciplin a najmenej luck. ako nahle odohraju proti sebe heds up dvaja 10 k. ruk ten co vyhral si moze v pohode povedat ze som lepsi jak ten druhy.. ale aj tam treba tisicky ruk..proste idem si len tak zahrat poker do herne live..najprv turnaj nejaky potom si poviem ze jak vypadnem tak skusim cash game..a raz vyhram aj turnaj s 40 ludmi..potom idem na cash game zrobim napr. s 50 e 400. a si hovorim ze sa tym asi budem zivit o tyzden idem hrat uplne rovnaky turnaj, okamzite vypadnem na cash game prehram za pol hodinu 200 e. a co teraz zabudol som hrat poker za ten tyzden? ee. takto s kratkodobeho hladiska je to 80 mozno aj viac percent len o lucku...
nesuhlasim, na live pokeri by solidny hrac mal mat vyherne sessions skoro stale vzhladom k tomu aki hraci tam su, 90% ozrati a dalsi a ostatok su bud total nits alebo total newbies , samozrejme sa bavim o cash games dalo by sa povedat ze cim horsi hraci o to je tam mensi luck faktor, posad k sebe samych regov a uvidis ze variacia bude ohromna a po 100k rukach moze byt jeden 2BB/100 a druhy breakeven alebo dokonca nejaky maly minus a to su na tom skillovo uplne rovnako preto sa vacsine hracov winrate znizuje cim dalej stupaju v stakes, tym ktorym sa neznizuje tak vacsinou je to preto ze tableselectuju perfektne
- magorko
mas urcite pravdu v tom ze na slovensku je neskutocne slaba uroven najnizsich cash game. 25-50 blindy to su vacsinou. uroven ja si myslim ze je porovnatelna mozno aj nizsia ako online NL2 . bezny stol su 2 az traja ozraty presne jak hovoris, dalsi dvaja to beru ako zabavu ze setko calluju 80 percent ruk hraju...pocitaju s tym ze asi prehraju ale skratka nejdu do bordelu ale do pokrovej herne sa zabavit tak to beru..mozno dvaja traja ako tak ovladaju zakladne taktiky s takeho bezneho stola.ale zober si ze dajaka ta ryba dostane 22 na ruku a je uplne v pi.. s toho ze ma par na ruke..da na 10 BB pred flopom...jeden s tych troch solidnych hracov ma AK vo farbe da na 30. ozrata ryba call..flop A 9 2. a co teraz? po flope all in samozrejme..to by podla mna aj ivey nic nizmohol, dostal by sa do all inu prehral by..s kratkodobeho hladiska je live cash game tiez o stasti aj ked urcite ovela ovela menej ako ine discipliny abo jak to nazvat..
- 1isildur1
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
1isildur1 napísal:mas urcite pravdu v tom ze na slovensku je neskutocne slaba uroven najnizsich cash game. 25-50 blindy to su vacsinou. uroven ja si myslim ze je porovnatelna mozno aj nizsia ako online NL2 . bezny stol su 2 az traja ozraty presne jak hovoris, dalsi dvaja to beru ako zabavu ze setko calluju 80 percent ruk hraju...pocitaju s tym ze asi prehraju ale skratka nejdu do bordelu ale do pokrovej herne sa zabavit tak to beru..mozno dvaja traja ako tak ovladaju zakladne taktiky s takeho bezneho stola.ale zober si ze dajaka ta ryba dostane 22 na ruku a je uplne v pi.. s toho ze ma par na ruke..da na 10 BB pred flopom...jeden s tych troch solidnych hracov ma AK vo farbe da na 30. ozrata ryba call..flop A 9 2. a co teraz? po flope all in samozrejme..to by podla mna aj ivey nic nizmohol, dostal by sa do all inu prehral by..s kratkodobeho hladiska je live cash game tiez o stasti aj ked urcite ovela ovela menej ako ine discipliny abo jak to nazvat..
zalezi ci je ozrata ryba agresivna, totalny maniak alebo len taky loose passive bingo player co caka kedy trafi nuts a je ochotny pred flopom platit neuveritelne sumy, vyhodu live pokeru je ze si odsledujes kazdeho hraca na stoly hral som aj vo viedni v concorde a tamto bolo iste sice len NL100 ale fakt porovnatelne s NL2 na nete, takze winrate 20bb/100 je uplne realna u solidneho hraca a taka winrate znamena skoro same plus sessions, samozrejme raz za cas sa stane aj minus ale mala by to byt rarita, samozrejme zalezi od skillu hraca a jeho celkovej winrate
dalsia vyhoda hlavne poker klubov je ze si mozes vacsinou kupovat hooodne deep stack a co viac deep ste o to viac sa prejavi skill hraca
- magorko
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.