Pokrová relácia s Yegonom: Hosťom Štefan Vágner!
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pokrová relácia s Yegonom: Hosťom Štefan Vágner!
Gratulujem panovi k uspechu. Urcite sa to nepodari kazdemu. Samozrejme na turnajoch to bez stastia nejade a mozete poznat vsetky strategie sveta aj tak je vam to hovno platne ked prehrate pfai s AA do KK ... No ani pri najlepsej snahe sa mi nepodarilo rozhovor dopozerat ...
- hrac1001
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
To ze rozhovor bol malo "zivy" a zaujimavy je hlavne problem zleho moderovania a typ a obsah kladenych otazok! /pre porovnanie odporucam pozriet na ine rozhovory s ceskym moderatorom/
Co sa tyka hernej stranky ,tak Stevo patri urcite medzi najlepsich hracov na Slovensku, takze niektore komentare niektorych noname hracov, ktorych najvacsim uspechom je ITM v niznej-vysnej, vyzeraju na fone jeho uspechu az nekomentovatelne smiesne!
Co sa tyka hernej stranky ,tak Stevo patri urcite medzi najlepsich hracov na Slovensku, takze niektore komentare niektorych noname hracov, ktorych najvacsim uspechom je ITM v niznej-vysnej, vyzeraju na fone jeho uspechu az nekomentovatelne smiesne!
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
janobendik napísal:To ze rozhovor bol malo "zivy" a zaujimavy je hlavne problem zleho moderovania a typ a obsah kladenych otazok!
A teraz to skusme zhodnotit objektivne .... ked sa niekto pri odpovedi na otazku nedokaze vyjadrit viac ako 1 alebo 2 slovami tak je potom jasne ze moderator musi situaciu zachranovat a nejaku tu odpoved mu vlozit do ust .... takze v ziadnom pripade sa tu nesnazte nieco zvalovat na zle moderovanie pretoze to bolo zvladnute na jednotku s hviezdickou ..... o pokrovych schonostiach pana Vagnera sa hadat nebudem ale jeho vyjadrovanie je prinajlepsom ubohe
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
tak scasti je to urcite na mne, budem sa snazit polepsit
som dost prekvapeny z reakcii, mne sa ten rozhovor paci aj zda zaujimavy a zo Steva som mal pocit ze je dost v pohode a sympaticky clovek
stop the hate
som dost prekvapeny z reakcii, mne sa ten rozhovor paci aj zda zaujimavy a zo Steva som mal pocit ze je dost v pohode a sympaticky clovek
stop the hate
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
OK Jano, chcel by som ta poprosit o tvoj komentar ku hre Štefana Vagnera na FT EPT London. Dik
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Mali ste mu dat pred zacatim rozhovoru daco vypit mozno by sa aj rozhovoril lebo inak dost nuda tie jedno-dvojslovne odpovede.
- clasic5
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/1 krát
Vykaslite sa na Vagnera,aky je taky je.Mal stastie par krat a v Londyne obrovske.Rozpravat nevie,ale ma ine kvality.Nie je to zly chlapec.Pokrova etiketa jasne hovori,ze kazdy hra tak ako vie a ako chce.
- stefi99
- Založený: Feb 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Je to spravene velmi dobre podla mna To, ze vela odpovedi je strasne kratkych by som nevycital zle polozenym otazkam, jednoducho nie kazdy je rozpravac typu Dag Palovic
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Je neuveriteľné, koľko zbytočne negatívnych postov je na tak zaujímavý projekt. Števo Vágner je v rozhovore sám sebou a to je predsa poctata takýchto rozhovorov. Z pozície moderátora je to tiež zvládnuté super. Uvolnená príjemná atmosféra ... neviem no .. podľa mňa
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Jano je butthurt, že ho yegon nepozval
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.