Gratulujem panovi k uspechu. Urcite sa to nepodari kazdemu. Samozrejme na turnajoch to bez stastia nejade a mozete poznat vsetky strategie sveta aj tak je vam to hovno platne ked prehrate pfai s AA do KK ... No ani pri najlepsej snahe sa mi nepodarilo rozhovor dopozerat ...
To ze rozhovor bol malo "zivy" a zaujimavy je hlavne problem zleho moderovania a typ a obsah kladenych otazok! /pre porovnanie odporucam pozriet na ine rozhovory s ceskym moderatorom/ Co sa tyka hernej stranky ,tak Stevo patri urcite medzi najlepsich hracov na Slovensku, takze niektore komentare niektorych noname hracov, ktorych najvacsim uspechom je ITM v niznej-vysnej, vyzeraju na fone jeho uspechu az nekomentovatelne smiesne!
janobendik napísal:To ze rozhovor bol malo "zivy" a zaujimavy je hlavne problem zleho moderovania a typ a obsah kladenych otazok!
A teraz to skusme zhodnotit objektivne .... ked sa niekto pri odpovedi na otazku nedokaze vyjadrit viac ako 1 alebo 2 slovami tak je potom jasne ze moderator musi situaciu zachranovat a nejaku tu odpoved mu vlozit do ust .... takze v ziadnom pripade sa tu nesnazte nieco zvalovat na zle moderovanie pretoze to bolo zvladnute na jednotku s hviezdickou ..... o pokrovych schonostiach pana Vagnera sa hadat nebudem ale jeho vyjadrovanie je prinajlepsom ubohe
Vykaslite sa na Vagnera,aky je taky je.Mal stastie par krat a v Londyne obrovske.Rozpravat nevie,ale ma ine kvality.Nie je to zly chlapec.Pokrova etiketa jasne hovori,ze kazdy hra tak ako vie a ako chce.
Je to spravene velmi dobre podla mna To, ze vela odpovedi je strasne kratkych by som nevycital zle polozenym otazkam, jednoducho nie kazdy je rozpravac typu Dag Palovic
Je neuveriteľné, koľko zbytočne negatívnych postov je na tak zaujímavý projekt. Števo Vágner je v rozhovore sám sebou a to je predsa poctata takýchto rozhovorov. Z pozície moderátora je to tiež zvládnuté super. Uvolnená príjemná atmosféra ... neviem no .. podľa mňa