Pozor na predsudky!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Pozor na predsudky!

Odoslaťod keso26 09 Okt 2009 20:42

dzejkej napísal:
buschle napísal:Ked mi niekto drancuje rit moze byt aj s Honolulu a nic s tym nespravim. :)

:good:

Pan je fajnsmeker, pan ma rad exotiku :-D.

:lol4:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod svkice666 10 Okt 2009 15:09

Podla mna to skade je hrac, mi moze pomoct pri hre.
Taliani hraju poker presne tak ako aj soferuju. Agresivne, dementne a ked narazia a vyradi ich niekdo, tak este dobrych 10 minut po vypadnuti pisu do chatu v taliancine co ich len napadne.
Skandinavci su fakto dobry hraci a da sa od nich vela naucit.
Co sa tika anglicanov, vela som ich na stole nestretol, tak ani neviem posudit, aky su to hraci.
Amici, maju asi najlebsie podmienky na poker a poker je u nich tak dlho a oni samotny sa skladaju s celeho sveta, ze tayko hovorit v globale, aky su to hraci.
Nemci razia podla clanku dobru teoriu. Co ma nauci dement s allin a fold strategiou? Trt. Tak preco to nehrat s hracmi, ktory to hrat vedia a nieco sa priucit. :gl:
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod pegas1975x 10 Okt 2009 15:25

Tak dufam ze niekoho neurazim ked poviem ze asi najviac "dementnych" a super agresivnych hracov som stretol z Madarska a rusky hovoriacich krajin.
S takymi sa ani neda hrat. Ved to je uplna katastrofa "all in strategia". Staci im ze sa im na ruke objavi karta vyssia ako 10 a uz idu vsetky zetony do stredu stola. :o
Neviem ci radi prehravaju alebo maju vela penazi a je im to jedno. Asi hraju strategiu "mozno to vyjde a vrati sa mi to alebo sa super zlakne".
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod buschle 10 Okt 2009 17:06

vela nemcov na midstakes je dobrych.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!