Pozor na predsudky!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Pozor na predsudky!

Odoslaťod admin 09 Okt 2009 10:50

Diskusia k článku: Pozor na predsudky!

Ako aj v bežnom živote, tak aj za pokrovými stolmi sa stretávame s rôznymi predsudkami. Aj vďaka tomu, že sa pri pokri stretávajú hráči z rôznych kútov zeme, sú národnostné predsudky často používané a obľúbené. Existujú dokonca hráči, ktorí kým nepoznajú národnosť súpera, tak ani nezačnú hrať.

Hráči zo škandinávie sú mimoriadne obávaní protivníci. Ich agresívna hra v spojení s dlhou pokrovou tradíciou v týchto krajinách naháňa súperom strach. A mnohí z nich dokážu tento predsudky využiť vo svoj prospech. Veľa hráčov sa totiž radšej vyhne konfrontácii a keď vidí, že navyšujúci hráč pochádza z Uppsaly, Odense, alebo z Bergenu, tak svoje karty radšej položí.

Celkom opačne je to v prípade Američanov. Ak nejaký Európan uvidí pri virtuálnom stole Američana určite si k nemu rád prisadne. Známy nemecký profesionál Michael Keiner zastáva názor, že priemerná úroveň hry v Európe je oveľa vyššia ako za veľkou mlákou, a to napriek tomu, že Spojené štáty sú považované za kolísku pokru, ktorý sa tu hráva od materskej škôlky až po domov dôchodcov. Avšak najlepších hráčov pokru vôbec predsa len nájdeme v Amerike, lebo hlavne Las Vegas ponúka možnosti hrávať denne tie najvyššie limity a v konfrontácii so špičkovými pokrovými profesionálmi svoju hru zdokonalovať.

Taliani sú známi ako horkokrvný a...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Pozor na predsudky!

Odoslaťod tucniak 09 Okt 2009 13:18

horkokrvný Taliani
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod oggy111 09 Okt 2009 14:34

ja ked hram niekde nazivo tak mam pocit ze u nas poker hraju skoro len dementi, ...ked mi niekto zacne tvrdit ze pri flush draw ma 50% ze to pride, alebo povie ze rozdiel medzi shortstack a deepstack hrou je ze pri deepstack moze callovat s p*covinami tak to je vazne na zamyslenie, ... a este sa tito ludia tvaria aki su hraci, to ma vie najviac vytocit
oggy111

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 09 Okt 2009 14:38

Keep 'em fishies commin' :fish: :good:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod buschle 09 Okt 2009 17:13

mne sa este nepodarilo nikdy vyuzit pri hre , ze dany hrac je z takej krajny alebo inej. Ked mi niekto drancuje rit moze byt aj s Honolulu a nic s tym nespravim. :)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod palo1973 09 Okt 2009 18:40

-no ani ja tomu neprikladam velky vyznam,snad ked ste nemas ready tak to moze byt malicka pomocka,ale naozaj malilinka
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 09 Okt 2009 19:01

palo1973 napísal:-no ani ja tomu neprikladam velky vyznam,snad ked ste nemas ready tak to moze byt malicka pomocka,ale naozaj malilinka

tak najvyssi average skill maju severania , ale v podstate mi to nepomoze ze to viem. ;)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod APminer 09 Okt 2009 19:04

buschle napísal: Ked mi niekto drancuje rit moze byt aj s Honolulu a nic s tym nespravim. :)

+1 :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Okt 2009 20:10

buschle napísal:tak najvyssi average skill maju severania , ale v podstate mi to nepomoze ze to viem. ;)

Tak hovori sa, ze severania su uber agresivni. Minule aejones vo videu urobil crazy calldown na overbety s nizkym PP a okomentoval to: "Guess what? He is from Norway!" :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Okt 2009 20:11

buschle napísal:Ked mi niekto drancuje rit moze byt aj s Honolulu a nic s tym nespravim. :)

:good:

Pan je fajnsmeker, pan ma rad exotiku :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!