Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove
Boss: tak ak do polovice turnaja nenahrabes dost chipov aby si mohol hrat v pohode, tak je chyba mozno inde nez v MC strukture. Ja som dostatocny beton a nemam s ich strukturou problem. Ale rad si vyskusam este miernejsiu v DS, ak bude. Mohli by aj DS na webke uvadzat strukturu pri turnajoch.
Pripadne porad kde v Po/ke regione hravas prijemnejsiu strukturu ked ta v MC ti pripada brutalna?
Pripadne porad kde v Po/ke regione hravas prijemnejsiu strukturu ked ta v MC ti pripada brutalna?
- Taur
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Štruktúra otváracieho turnaja je zverejnená na našej fb funpage https://www.facebook.com/pages/Double-s ... 440?ref=hl . Prídte si vychutnať kvalitnú hru, začíname v pondelok 21.10.2013 o 18 30.
- DoubleStarPresov
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
takto ma vyzerat struktura...krasa...konecne si zahrame poker...nech vam to vyjde...DS...
- 06BOSS66
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
niekde som čítal (dúfam, že sa mi to nemarí), že v prípade nízkych eff. stackoch je možné zasiahnuť do štruktúry počas turnaja. Hento by som určite nerobil, také zásahy, to mi príde ako strašne ovplyvňovanie, ja keby som v turnaji tak s tým určite nesúhlasím. Ak tam trebárs bude jeden 30 bigstack na FT a ostatní budú mať po 5-9bb trebárs tak je to preňho veľmi nevýhodné. A takýchto situácii môže nastať milión. Nehovoriac o tom, že väčšina live hráčov nemá potuchy ako sa hraje s ultra shallow stackmi.
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Áno, pôvodne sme mali v pláne zasiahnuť do štruktúry takým spôsobom, že ak sa dostane avg stack turnaja pod 15bb, ďalší level pôjde až keď sa to vypadnutými hráčmi opäť dostane nad 15bb. Tento nápad sme odkopčili od tuším brazílskeho managera, ktorý takto plánoval turnaje aby mali hráči čo najviac komfortný stack. No tento nápad sme vynechali a proste sme upravili štruktúru tak, aby bola deep aj bez takýchto zásahov počas hry
- DoubleStarPresov
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V DoubleStar
Boss: Zaujimave, ze si touto strukturou tak nadseny, ked po 8mi level je v MC miernejsia, v 9tom su narovnako a az potom od 17teho je zas miernejsia v DS. Ono si len treba porovnat turnaje rovnakeho typu. Jedine zeby DS malo tuto strukturu na vsetky turnaje, tak potom beriem spat.
- Taur
taur: Uvidime kde bude lepsia...ja si idem zahrat do DS...velmi ma zaujima co tam pripravili a dufam ze to bude super lebo nechce sa mi stale chodit po nociach do KE ked som v PO doma. v PO chyba poriadny pokrovy klub a dufam ze sa to zmeni resp. ze to DS zmenia...dufam ze to bude na urovni a nie ako v jednom nemenovanom klube v PO...
- 06BOSS66
boss: Tak v tom im drzim palce aj ja. Na pondelok v pocte prihlasenych zatial vedie DSvsHPC vysoko 18:1. V MC tiez zatial len 3 kusky.
- Taur
Mne sa strašne páči ten pretrvávajúci názor, prevažne medzi live hráčmi, že akonáhle sú stacky okolo 10 BBs, tak už nikto na nikoho nemá edge
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Uz je 21 ludi...som zvedavy ako to dnes dopadne...DS vedie...
- 06BOSS66
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 17 hostí.