Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove

Odoslaťod Taur 18 Okt 2013 09:43

Boss: tak ak do polovice turnaja nenahrabes dost chipov aby si mohol hrat v pohode, tak je chyba mozno inde nez v MC strukture. Ja som dostatocny beton a nemam s ich strukturou problem. Ale rad si vyskusam este miernejsiu v DS, ak bude. Mohli by aj DS na webke uvadzat strukturu pri turnajoch.
Pripadne porad kde v Po/ke regione hravas prijemnejsiu strukturu ked ta v MC ti pripada brutalna?
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 18 Okt 2013 13:33

Štruktúra otváracieho turnaja je zverejnená na našej fb funpage https://www.facebook.com/pages/Double-s ... 440?ref=hl . Prídte si vychutnať kvalitnú hru, začíname v pondelok 21.10.2013 o 18 30. :Bravo:
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod 06BOSS66 18 Okt 2013 14:09

:poklona: takto ma vyzerat struktura...krasa...konecne si zahrame poker...nech vam to vyjde...DS...
06BOSS66

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 18 Okt 2013 14:13

niekde som čítal (dúfam, že sa mi to nemarí), že v prípade nízkych eff. stackoch je možné zasiahnuť do štruktúry počas turnaja. Hento by som určite nerobil, také zásahy, to mi príde ako strašne ovplyvňovanie, ja keby som v turnaji tak s tým určite nesúhlasím. Ak tam trebárs bude jeden 30 bigstack na FT a ostatní budú mať po 5-9bb trebárs tak je to preňho veľmi nevýhodné. A takýchto situácii môže nastať milión. Nehovoriac o tom, že väčšina live hráčov nemá potuchy ako sa hraje s ultra shallow stackmi.
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 18 Okt 2013 14:24

Áno, pôvodne sme mali v pláne zasiahnuť do štruktúry takým spôsobom, že ak sa dostane avg stack turnaja pod 15bb, ďalší level pôjde až keď sa to vypadnutými hráčmi opäť dostane nad 15bb. Tento nápad sme odkopčili od tuším brazílskeho :crazy: managera, ktorý takto plánoval turnaje aby mali hráči čo najviac komfortný stack. No tento nápad sme vynechali a proste sme upravili štruktúru tak, aby bola deep aj bez takýchto zásahov počas hry ;)
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V DoubleStar

Odoslaťod Taur 18 Okt 2013 19:19

Boss: Zaujimave, ze si touto strukturou tak nadseny, ked po 8mi level je v MC miernejsia, v 9tom su narovnako a az potom od 17teho je zas miernejsia v DS. Ono si len treba porovnat turnaje rovnakeho typu. Jedine zeby DS malo tuto strukturu na vsetky turnaje, tak potom beriem spat.
Taur

Odoslaťod 06BOSS66 18 Okt 2013 21:41

taur: Uvidime kde bude lepsia...ja si idem zahrat do DS...velmi ma zaujima co tam pripravili a dufam ze to bude super lebo nechce sa mi stale chodit po nociach do KE ked som v PO doma. v PO chyba poriadny pokrovy klub a dufam ze sa to zmeni resp. ze to DS zmenia...dufam ze to bude na urovni a nie ako v jednom nemenovanom klube v PO...
06BOSS66

Odoslaťod Taur 18 Okt 2013 23:57

boss: Tak v tom im drzim palce aj ja. Na pondelok v pocte prihlasenych zatial vedie DSvsHPC vysoko 18:1. :river: V MC tiez zatial len 3 kusky.
Taur

Odoslaťod TomMolivan 19 Okt 2013 17:08

Mne sa strašne páči ten pretrvávajúci názor, prevažne medzi live hráčmi, že akonáhle sú stacky okolo 10 BBs, tak už nikto na nikoho nemá edge :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod 06BOSS66 21 Okt 2013 11:09

Uz je 21 ludi...som zvedavy ako to dnes dopadne...DS vedie...
06BOSS66

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!