hrac1001 napísal:..
to je otazka na majitelov klubu

z mojho hracskeho pohladu je to urcite velke PLUS, ale ja som rekracny hrac, mam to kusok, mozem sa stretnut s priatelmi, zahrat sa, ale poker beriem ako napriklad ist vecer do kina, raz za cas si zahrat, cize na hracovi mojho formatu nepreziju (poker sa neda hrat ako automat, potrebujem dalsich hracov) .. z pohladu majitela klubu netusim ake to je, ale ja osobne by som urcite klub zalozeny na turnajoch neotvaral, isiel by som formou baru, herne a mal by som tam 1 stol, kde by som pravidelne organizoval malu cashku, zarobi to samo na seba, ale nebude to moj primarny zdroj a vsetci budu spokojni
este tu bola otazka zdravej konkurencie, mam pocit, ze v regione (neviem kolko klubov tam realne funguje a ako dlho), kde ma problem fungovat 1 klub zacnem zrazu konkurovat inym klubom, tak vysledok bude taky, ze oba kluby zaniknu, tu si novy majitel musi polozit otazku, dokazu v regione prezit 2 kluby? je tu dostatok aktivnych hracov? lebo ked nie, tak ak sa hraci rozdelia, tak pre oba kluby to bude zanik, lebo hracov bude stale rovnake mnozstvo, len sa rozdiela - ale hold, je sloboda podnikania, tak to treba respektovat, len si to treba uvedomit, ci na jednom piesocku dokazu fungovat 2 rovnake subjekty