Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod Taur 28 Sep 2013 11:49

zamyslenie: A ty si myslis, ze turnaje su zarobkova cinnost? Na com tam akoze maju zarobit? Na tom fee??? Ved to nestaci ani na placu krupierov za ten turnaj. Zvlast ked este diskriminacne zeny fee neplatia, priapdne cezpolny fee neplatia atd, tak kolko si myslis ze vyzberaju? Zarobit kluby/herne/casina mozu akurat, tak na tom co tam ludia prepiju. :D Klub povazuje turnaj za uspesny ak na nom neprerobi. :Bravo: Zmysel turnajov je niekde uplne inde z pohladu kluov. Teda aspon by mal byt.
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Taur 28 Sep 2013 11:56

hrac: To je jednoduche, pomer cena/vykon cili buyin/garancka(prizepool) nepusti. Ad2 Tiez sa tam hra trocha iny poker ktory mne osobne viac vyhovuje (z mojho pohladu je tam menej Binga viac pokru :) ). Mozno je to hracmi, mozno nastavenou strukturou levelov ... az tak som to neanalyzoval.
Taur

Odoslaťod zamyslenie 28 Sep 2013 12:03

hrac1001 - vobec netusim preco to tak je (to iste sa mozem spytat preco chodia vsetci do BA zo zapadneho slovenska a nie z BA po regionalnych herniach), mozno krajsie prostredie, vyssie garancie, viac hracov pokope - hrat turnaj na dvoch stoloch sa neoplati asi pre nikoho z dlhodobeho hladiska pri tom raku a ked sadne 4-5 ludi do jedneho auta, tak naklady na cestu su minimalne :) a neviem, ci sa v PO oplati mat klub, kde bude 5+ stolov na turnaje a platit za ne dane (ale v PO som nehral, neviem ako to tam funguje v reali) .. ked v PO vymyslia zaujimavy turnaj s velkou garanciou, tak hraci z KE pridu tam, ale myslim, ze ked si spocitaju majitelia naklady, tak sa im to neoplati riskovat kvoli jednodnovej zalezitosti .. ale vazne netusim

taur - myslim, ze som take nieco aj napisal :) ked sa ale zamyslim z pohladu mna ako majitela klubu (nie som), tak ak mam robit nieco, kde som rad, ze vobec neprerobim, alebo mam do toho dotovat peniaze, tak nevidim zmysel toho turnaja a radsej by som klub postavil na malej cash game a turnaje robit len cisto na vyziadanie hracov raz za cas

taur - menej binga a viac pokru :)
Naposledy upravil zamyslenie dňa 28 Sep 2013 12:05, celkovo upravené 1 krát.
zamyslenie

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 12:04

Taur: Asi si nepochopil celkom presne co som napisal. Skus sa vratit a stranku spat a precitat si aj komentar na ktory reagujem. Pokial ide o vyklad zmyslu pokrovych turnajov a vobec fungovania klubu tak bez urazky, ale nemas ani sajn o tom ako to by to malo fungovat. A ak ma pokrovy kub fungovat z baru a chlastu, tak to nie je klub ale krcma ... :river:
hrac1001

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 12:16

zamyslenie: Asi napjpodstatnejsia vec, ktou som nejako precital medzi riadkami je ta, ze u vas tie "regionalne" herne aj na nejakej urovni funguju. Tym samozrejme nechcem nikoho urazit ...
hrac1001

Odoslaťod zamyslenie 28 Sep 2013 12:27

hrac1001 napísal:..

funguju, ale nemozes porovnavat ekonomicku silu zapadu a vychodu, a aby ti bezal dobre klub potrebujes, aby do neho chodili pravidelne hraci a striedali sa novi hraci (ak budu chodit stale ti isti, tak ich klub vyrakuje a zostanu len gambleri (ked nebudu hrat poker, sadnu k automatom), pretoze rake je v live hre dost vysoky a je problem ho porazat) .. poker ako taky je dost uzko specializovana hra a teda z pohladu percent ma aj male zastupenie hracov, potrebujes teda splnene 2 podmienky, aby to hraca bavilo (darmo je v meste 50 podnikatelov, ked ani jeden z nich nikdy poker nehraval a nebavi ho to, ani ho to nebude bavit, lebo z pohladu zakona je to hazardna hra a su ludia, ktorym by velmi prostredie, kde su automaty karierne nerobilo dobrotu) a mal peniaze (teraz si poloz otazku kolko je takych ludi, co splnaju obe podmienky a mozu chodit pravidelne hravat 20 dni v mesiaci na vychode - pretoze casto sa stava, ze turnaj trva do 1-2 rano, aj ked je malo hracov a ked mas este potom rozbehnut cashku, tak ten clovek asi dalsi den nepojde do prace 20 dni po sebe? ak by isli len na turnaj s BI 10e 20x za mesiac, to mas 200e + ine naklady a nemam pocit, ze na vychode sa najde tolko ludi, co poker bavi a maju 250e mesacne mimo na poker - ano aj dobry hrac nemusi vyhrat cely mesiac ani jeden turnaj) a ked toto vsetko spojis, tak ti vyjde, ze asi bude vazne problem vymysliet to tak, aby to fungovalo dobre :) ale to len moj nazor, kedze som videl vela klubov vzniknut a zaniknut
Naposledy upravil zamyslenie dňa 28 Sep 2013 12:33, celkovo upravené 1 krát.
zamyslenie

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 12:32

zamyslenie: Napisal si jednu velku pravdu. No z mojho pohladu je to hlavne o marketingu a schonosti nielen prilakat hracov, ALE si ich aj udrzat. A tu vidim velky problem. K financnym moznostiam hracov sa nebudem vyjadrovat.
hrac1001

Odoslaťod zamyslenie 28 Sep 2013 12:41

hrac1001 napísal:...

marketing je alfa a omega celeho uspechu / neuspechu :) pokial ludia nebudu o mne vediet, nebudu ku mne chodit, ale dobry marketing stoji financie a nie vzdy sa musi vyplatit

financna situacia regionu a teda kolko ludi ma peniaze na minanie (zaroven maju aj pre poker nadsenie) je dost vyznamnou polozkou - ked sa uz bavime o PO, tak co je v okoli? severovychod je este chudobnejsi, od popradu na vychod je to podobne, infrastruktura pre hracov z polska, ukrajiny skoro ziadna, madari maju blizsie do KE .. takze vlastne ani nemaju odkial prijst hraci .. realne dlhodobo mozu prezit len kluby v KE, v inych mestach sa to sice moze nazvat pokrovy klub, ale hlavnou zarobkovou cinnostou tu budu automaty a bar

su hraci, ktori pravidelne vyhravaju, su mierne v pluse, alebo aspon na nule a potom su taki, ktori tam peniaze nosia pravidelne a prave takychto hracov musi majitel prilakat (ak nebudu hrat v klube, hodia ich niekde do automatov) .. ak je niekto lepsi nad ostatnymi, tak tam bude chodit hlavne kvoli peniazom a je mu viac menej jedno, ci dostane nieco zadarmo jedlo, pit (ak vyhrava vie si to kupit aj sam - ale zadarmo to potesi) .. ale ked zmiznu gambleri, co pravidelne nosia peniaze, tak nebudu chodit ani regovia
zamyslenie

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 12:51

Tak potom uz asi jedina vseobecna otazka, oplati sa urobit klub v meste, kde podla vsetkeho nie je predpoklad dlhodobeho uspechu?... Len sam za seba, verim tomu, ze novy klub prinesie aj lepsi vietor pre POkrovych hracov. :good:
hrac1001

Odoslaťod zamyslenie 28 Sep 2013 13:03

hrac1001 napísal:..

to je otazka na majitelov klubu :) z mojho hracskeho pohladu je to urcite velke PLUS, ale ja som rekracny hrac, mam to kusok, mozem sa stretnut s priatelmi, zahrat sa, ale poker beriem ako napriklad ist vecer do kina, raz za cas si zahrat, cize na hracovi mojho formatu nepreziju (poker sa neda hrat ako automat, potrebujem dalsich hracov) .. z pohladu majitela klubu netusim ake to je, ale ja osobne by som urcite klub zalozeny na turnajoch neotvaral, isiel by som formou baru, herne a mal by som tam 1 stol, kde by som pravidelne organizoval malu cashku, zarobi to samo na seba, ale nebude to moj primarny zdroj a vsetci budu spokojni

este tu bola otazka zdravej konkurencie, mam pocit, ze v regione (neviem kolko klubov tam realne funguje a ako dlho), kde ma problem fungovat 1 klub zacnem zrazu konkurovat inym klubom, tak vysledok bude taky, ze oba kluby zaniknu, tu si novy majitel musi polozit otazku, dokazu v regione prezit 2 kluby? je tu dostatok aktivnych hracov? lebo ked nie, tak ak sa hraci rozdelia, tak pre oba kluby to bude zanik, lebo hracov bude stale rovnake mnozstvo, len sa rozdiela - ale hold, je sloboda podnikania, tak to treba respektovat, len si to treba uvedomit, ci na jednom piesocku dokazu fungovat 2 rovnake subjekty
zamyslenie

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!