Včera vydal BluffMagazine.com dva nové rozhovory s Daniel "jungleman12" Catesom a Haseeb "INTERNETPOKERS" Qureshim. Cates hovoril o svojom vzťahu s Jose "Girah" Macedom, ale prakticky nič nové sme sa nedozvedeli a jeho interview bolo sklamaním. Rozhovor s Haseeb Qureshi bol už oveľa zaujímavejší a Qureshi sa v ňom priznal k chip dumpingu a ďalším veciam okolo škandálu s „Portugeuse Poker Prodigy“. Qureshi sa pokúsil v exkluzívnom rozhovore pre BluffMagazine objasniť svoju zainteresovanosť v celom prípade. Podľa jeho slov je viac ako isté, že je v prípade zapletený oveľa viac ako Daniel ´jungleman12´ Cates. Ponúkame niekoľko zaujímavých vyhlásení z Haseebovho rozhovoru: „Musím sa priznať, že som vlastníkom účtu “samchauhan” v Merge Network. Ako už viete, podieľal som sa na stakovaní Josého a potrebovali sme nájsť nejaký spôsob ako dostať na jeho účet $100,000. V tom čase mal José na svojom účte v herni Lock nejaké svoje peniaze tak sme sa rozhodli že ich použijeme ako jeho „stake money“ počas prvých týždňov. Nechceli sme mu posielať peniaze bankovým prevodom a tak sme sa rozhodli, že sa pokúsime o transfer priamo na LockPoker, kde tieto peniaze aj potreboval.“ „Spravil som nový účet v herni s nickom “samchauhan” a depozitol som $100K, ale takáto veľká suma peňazí sa nedala poslať na jeho konto cez prevod v herni (player transfer). José nám povedal, že...
Zobraziť celý článok