trgy napísal: ...
Kvoli tomuto som prestal chodit do allinu. Ako live fish som prisiel na svoj prvy turnaj a nic ine ako ventilovanie si frustracie na dealerovi, a urazky novych hracov, som tam ani nepocuval.
trgy napísal: ...
popoBA napísal:Haman ked tí tak chýbajú nl50 stoly preco si prestal chodit poobede do allinu? Tento cash sa naplna kazdy den od 14:00a je aj nefajciasrsky
Magnus napísal:Ja milujem, ako niektori agro hraci za kazdu prehratu handu srsia nadavky na dealera, ziadaju jeho vymenu, pritom 2 rocne dieta chape, ze dealer len miesa... Zaujimave, ze aj pokrovi hraci, vediac, ze poker je skill game, maju tendenciu byt povercivi, ktory delaer im miesa dobre a ktory nie...
trgy napísal:Nemam skusenosti s hranim v inych krajinach, ale je toto standard aj inde? Alebo si len my Slovaci z toho nic nerobime a snazime sa to farizejsky zakryt pod prislovim "Nas zakaznik, nas pan? "
ramzey napísal:Takze po konzultacii vasich poziadavok s Jozkom Ondrovicom mi bolo prislubene, ze na nefajceni pri turnajoch sa zacne pracovat.
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.