Rozhovor s Pavlem `řezník z Badenu` Novotným
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Rozhovor s Pavlem `řezník z Badenu` Novotným
Diskusia k článku: Rozhovor s Pavlem `řezník z Badenu` Novotným
Ahoj Pavle, jsi pravidelným účastníkem Celebrity poker Tour. Jak jsi se vůbec k tomuto karbanu dostal ?Pavel: "Ahoj, dlouho jsem karbaníkem, hráli jsme všechny možný hospodský hry - oko, pětikaretní poker, karetní hry s maryáškama. K Holde´mu jsem se dostal u nás na vesnici v hospodě, kde jsme si koupili stůl a hráli 50,- Kč rebuyáky. Časem mi byly tyto hry malý a tak jsem začal jezdit do Prahy na Žižkov do dnes již neexistujícího klubu Suited Aces. Potkal jsem tam Jardu Vajgla, který se stal mým učitelem a už to jelo." To jsi ještě nebyl častým účastníkem turnajů ?Pavel: "Rok jsem dělal spíš pokerového novináře. Tím, že jsem byl v kontaktu s českou pokerovou špičkou (Škampa, Kabrhel, Dydek ), byl bych vůl, kdybych tuto školu nevyužil k hráčskému růstu.Poker jsem propojil s pracovním životem ( jsem šéfredaktor dvou bulvárů), jsem součástí Celebrity poker tour a podobných projektů. Jsem jeden z mála známých lidí, který se snaží poker opravdu hrát na dobré úrovni." A výsledky se dostavily ?Pavel: "Jo, jsem rád, že již druhý rok mám výborné plusové výsledky na živých multi table turnajích." Je to důsledek Tvé speciální "call" strategie ?Pavel: "Ten "call" se se mnou strašně táhne ! já jsem calloval stejně jako každej začátečník. hráč, který s Hold´emem začíná na těch nejnižších limitech, chce vidět hodně flopů. Většinou...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... u-novotnym
Ahoj Pavle, jsi pravidelným účastníkem Celebrity poker Tour. Jak jsi se vůbec k tomuto karbanu dostal ?Pavel: "Ahoj, dlouho jsem karbaníkem, hráli jsme všechny možný hospodský hry - oko, pětikaretní poker, karetní hry s maryáškama. K Holde´mu jsem se dostal u nás na vesnici v hospodě, kde jsme si koupili stůl a hráli 50,- Kč rebuyáky. Časem mi byly tyto hry malý a tak jsem začal jezdit do Prahy na Žižkov do dnes již neexistujícího klubu Suited Aces. Potkal jsem tam Jardu Vajgla, který se stal mým učitelem a už to jelo." To jsi ještě nebyl častým účastníkem turnajů ?Pavel: "Rok jsem dělal spíš pokerového novináře. Tím, že jsem byl v kontaktu s českou pokerovou špičkou (Škampa, Kabrhel, Dydek ), byl bych vůl, kdybych tuto školu nevyužil k hráčskému růstu.Poker jsem propojil s pracovním životem ( jsem šéfredaktor dvou bulvárů), jsem součástí Celebrity poker tour a podobných projektů. Jsem jeden z mála známých lidí, který se snaží poker opravdu hrát na dobré úrovni." A výsledky se dostavily ?Pavel: "Jo, jsem rád, že již druhý rok mám výborné plusové výsledky na živých multi table turnajích." Je to důsledek Tvé speciální "call" strategie ?Pavel: "Ten "call" se se mnou strašně táhne ! já jsem calloval stejně jako každej začátečník. hráč, který s Hold´emem začíná na těch nejnižších limitech, chce vidět hodně flopů. Většinou...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... u-novotnym
-
admin - Príspevky: 22439
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Rozhovor s Pavlem `řezník z Badenu` Novotným
to s tym callovanim bolo mozno vytrhnute z kontextu alebo inak myslene ale nejak sa mi to nepacilo
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:to s tym callovanim bolo mozno vytrhnute z kontextu alebo inak myslene ale nejak sa mi to nepacilo
co se ti nezda ?
asi to chce precist tu esej, ale nevim, zda bude jeste k dohledani ...
PS: je snad dobre PF call, flop call, turn call, river call ? asi ne ... mozna jen v ojedinelych pripadech
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
wanzu .... asi tě budu jmenovat do fce "osobni sekretarka"
-
APminer napísal:wanzu .... asi tě budu jmenovat do fce "osobni sekretarka"
Všechno vím,všechno znám,všude jsem byl....
Né nadarmo mi říkali na škole CML...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
wanzus napísal:APminer napísal:wanzu .... asi tě budu jmenovat do fce "osobni sekretarka"
Všechno vím,všechno znám,všude jsem byl....
Né nadarmo mi říkali na škole CML...
njn, brouk Pytlík ...
-
ako samozrejme ze raise je casto viac ako call len ta rada mi prisla taka velmi zovseobecnena - ze bud foldujte alebo raisujte, callujte len velmi malo viem ako to myslel len ked si to precita nejaky zacinajuci hrac tak ho to moze pretvorit na nejakeho maniaka ale vravim to je len moj dojem a netvrdim ze to dotycny pan nevie hrat alebo co
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:ako samozrejme ze raise je casto viac ako call len ta rada mi prisla taka velmi zovseobecnena - ze bud foldujte alebo raisujte, callujte len velmi malo viem ako to myslel len ked si to precita nejaky zacinajuci hrac tak ho to moze pretvorit na nejakeho maniaka ale vravim to je len moj dojem a netvrdim ze to dotycny pan nevie hrat alebo co
jasny, pokud by se to melo rozepsat, tak by to konkurovalo tvemu rozboru v "sme" ...
-
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.