http://www.pokerportal.info/poker-novinky ... 93-1.-cast
No neviem, popisovana strategia mi skor pride urcena pre zaciatocnikov ako moznost sa nieco nove naucit. Skusenejsi hraci je naopak bezne vyuzivaju.
Tiez mi nepride celkom fit porovnanie ruk 75s vs Q7o kde suited handa je celkom dost underdog
small ball poker 1.-cast
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
small ball poker 1.-cast
Naposledy upravil keso26 dňa 09 Okt 2008 14:27, celkovo upravené 1 krát.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: small ball poker 1.-cast
nesuhlasim, praveze velmi malo ludi vyuziva small ball pretoze je to docela tazke hrat
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cstrike22 napísal:nesuhlasim, praveze velmi malo ludi vyuziva small ball pretoze je to docela tazke hrat
..je pravda, ze som o tejto strategii este necital. Ja som skor vychadzal z definicie (pastnuta nizsie) a konkretneho clanku, kde bolo zaital pisane o kradnuti blinds a hrania pozicie, co by mal zvladnut kazdy hrac (ak samozrejme nie je uplna ryba). Ale asi mas pravdu ze to az take easy nebude, pretoze pozeram ze bude aj pokracovanie, tesim sa, celkovo sa mi clanok paci, dobre sa mi cital.
Small ball poker je totiž založen na kradení blindů, hraní pozice, nikoli karet, pokerové matematice, vyhýbání se pastím, nastražováním pastí, bránění svých blindů, semi bluffech a samozřejmě na bluffech samotných.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
som zvedavy na pokracovanie
smallball ma jeden drobny nedostatok, ak super nespolupracuje a supe velke bety a raisy tak uz to nie je smallball - teda vlastne ak hraju proti sebe smallball a longball hrac tak longball hrac vie nanutit superovi svoj sposob hry
smallball ma jeden drobny nedostatok, ak super nespolupracuje a supe velke bety a raisy tak uz to nie je smallball - teda vlastne ak hraju proti sebe smallball a longball hrac tak longball hrac vie nanutit superovi svoj sposob hry
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.