small ball poker 1.-cast

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

small ball poker 1.-cast

Odoslaťod keso26 09 Okt 2008 12:12

http://www.pokerportal.info/poker-novinky ... 93-1.-cast

No neviem, popisovana strategia mi skor pride urcena pre zaciatocnikov ako moznost sa nieco nove naucit. Skusenejsi hraci je naopak bezne vyuzivaju.

Tiez mi nepride celkom fit porovnanie ruk 75s vs Q7o kde suited handa je celkom dost underdog ;)
Naposledy upravil keso26 dňa 09 Okt 2008 14:27, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: small ball poker 1.-cast

Odoslaťod cstrike22 09 Okt 2008 13:58

nesuhlasim, praveze velmi malo ludi vyuziva small ball pretoze je to docela tazke hrat
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 09 Okt 2008 13:58

cstrike22 napísal:nesuhlasim, praveze velmi malo ludi vyuziva small ball pretoze je to docela tazke hrat

..je pravda, ze som o tejto strategii este necital. Ja som skor vychadzal z definicie (pastnuta nizsie) a konkretneho clanku, kde bolo zaital pisane o kradnuti blinds a hrania pozicie, co by mal zvladnut kazdy hrac (ak samozrejme nie je uplna ryba). Ale asi mas pravdu ze to az take easy nebude, pretoze pozeram ze bude aj pokracovanie, tesim sa, celkovo sa mi clanok paci, dobre sa mi cital.

Small ball poker je totiž založen na kradení blindů, hraní pozice, nikoli karet, pokerové matematice, vyhýbání se pastím, nastražováním pastí, bránění svých blindů, semi bluffech a samozřejmě na bluffech samotných.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod yegon 09 Okt 2008 18:46

som zvedavy na pokracovanie

smallball ma jeden drobny nedostatok, ak super nespolupracuje a supe velke bety a raisy tak uz to nie je smallball - teda vlastne ak hraju proti sebe smallball a longball hrac tak longball hrac vie nanutit superovi svoj sposob hry
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!